Пречистване на червата: Само 1 денонощие, а организмът става като нов

Направете си добро пречистване на червата с невероятна напитка само за денонощие!

Повечето хора са пълни с токсини. Те се събират главно в стомаха и белите дробове. Лекарите препоръчват да се прави пречистване на червата, с което се предпазва човек от доста болести. Причината е в лошия живот, който води съвременният човек. Днешният човешки организъм е замърсен и направо задръстен от вредни храни и токсини. Вече е ежедневие човек да има запушени артерии или гастрит.

Пречистване на червата е възможно само за денонощие

Пречистване на червата е възможно само за денонощие

Едно от добрите осъществявания на пречистване на червата се извършва само за 1 денонощие. Точно тогава не трябва да се яде абсолютно нищо. Засичате 24 часа минимум от последното ви хранене до следващото.  През това денонощие пиете на всеки 4 часа по една голяма чаена чаша вода (затоплена предварително, но не в микровълновата печка, а на котлон) с разтворена в нея 1 с. лъж. мед.

След приключване на цялата процедура започвате на следващия ден бавно захранване. Не се връщайте незабавно към стария си начин на хранене. Поне през първите дни избягвайте месото и сладките изделия. Почнете със зеленчуци, полодове, ръжен хляб. По този начин се увеличава значително тонусът на червата. Пийте всеки ден поне по 2 л. вода. Истината е, че не бива да се съчетават белтъчини с въглехидрати.

“Фигурин

Докторите препоръчват човек да си прави профилактично пречистване на червата поне веднъж в месеца. Изберете си ден, в който нямата ангажименти и започнете консумацията на вода с мед. Важно е да се знае, че процедурата трае 24 часа, т.е. 1 денонощие, а не просто ден. Това понякога създава неудобства, тъй като трябва да се става нощем да се пие. Ако не можете да си го позволите, продължете пречистването на сутринта, но това значи да не ядете нищо и през този ден.

Проблемите със стомаха са по-тежки, отколкото изглеждат. Съществуват случаи, в които пациенти са намирали смъртта си заради преплитането на червата им. Ако се пречистват по-често, вероятността за подобно нещо е по-малка.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Пречистване на червата: Само 1 денонощие, а организмът става като нов

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *