Природно чудо осъществява успешно лечение на рак

Да се направи пълноценно лечение на рак с природни средства не е лесно, но е постижимо начинание!

Едно от природните чудеса за лечение на рак е черната гъба чага. Тя вирее върху живи брезови дървета, заради което я наричат „брезова гъба“. Берат я много в Русия, но по-високо в планините може да се срещне и в България. Един от най-известните случаи, в които чагата е помогнала за удължаване на живота, е свързан с Александър Солженицин, който успява да пребори рак на стомаха с нейна помощ, пише в. „Живот без рак“.

Чудотворната гъба чага се развива и по други дървета като бук, елша, клен и бряст. Узряването й става за около 20 години.

Гъба чага се прилага при лечение на рак

Гъба чага се прилага при лечение на рак

Тайната на гъбата за лечение на рак е, че подсилва имунитета, подобрява обмяната на веществата и стимулира нервната система. Все важни фактори за поддържане здравето на всеки човешки организъм. От чагата е изолирано веществото дисмутаза – силен ензим, спиращ разрушителното действие на свободните радикали.

Отвара и настойка от гъбата насища организма с минерали и витамини. В начален стадий на рак задържа растежа на туморните клетки и пречи да се образуват метастази. Чагата е богата на желязо. Стеролите в нея понижават холестерола.

Приготвяне: Твърдата черна обвивка се изхвърля. Кафявата част се разчупва на парчета и се суши до 50 градуса. После се смила на прах, от който се прави силно ароматен чай. 1 ч. л. от гъбата се залива обилно с 600 мл. вряща вода. Оставя се да престои 48 часа. Пие се по 3 чашки 3 пъти дневно, но половин час преди да се консумира храна. Това става в продължение на 1 месец.

Чаят има страхотен ефект за лечение на рак на стомаха, на белите дробове, при диабет, заболявания на бъбреците и черния дроб. Чудотворната брезова гъба не се препоръчва само на хора с хроничен колит.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *