Велико пречистване на черния дроб – Пиеш 1 месец и си здрав 1 година!

Страхотно вкусен сок осъществява пречистване на черния дроб, което може да важи до година! Тайната е във взаимодействието на съставките, които бързо влияят на организма и се поемат от него!

Чудите ли се как можете да постигнете бързо и много ефективно пречистване на черния дроб? Няма какво да се чудите вече, защото съществува сок, който може да го направи. Той се приема само 1 месец, но ефектът му може да продължи цяла година.

Рецепта:

Поставяте в блендер грозде (една чепка), лимон (1 бр.) и скилидка чесън. Слагате още джинджифил (1 кубче) и суров зехтин (1 с. л.). Всичко това се смила добре, след което се разрежда с 250 мл. вода.

Пречистване на черния дроб се постига лесно само за месец!

Пречистване на черния дроб се постига лесно само за месец!

Важно условие обаче е преди приемането на този сок да се пие чаша вода. Това трябва да става около час по-рано. 15 минути след приема пък трябва да се изпиват по 2 чаши чай. Самият прием на сока става сутрин и вечер, като го разпределяте равномерно на две за деня. Пие се поне един месец по този начин, за да може ефектът за пречистване на черния дроб да бъде валиден за една година напред.

„Пиенето на алкохол буквално ме съсипваше. В някои дни не ядях дори, а само се наливах. Мисля, че това беше реакция от разпадането на брака ми. Дълго време бях нещастен, но по-неприятното е, че пострада здравето ми. Лекарят каза, че има опасност от цироза. Тогава се подложих на пречистване на черния дроб. Освен хапчетата, които ми изписаха, си правех и специален сок в продължение на месец. Смятам, че много ми помогна.“ – споделя 54-годишният Марио Станчев от Самоков.

Желателно е по време на пречиствателния месец да се консумират предимно сурови зеленчуци и плодове, освен специалния сок. Трябва да се избягва приемът на повече месо и тестени изделия. Алкохолът, разбира се, е абсолютно забранен. Той дори трябва да се избягва и в следващите поне няколко месеца.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Велико пречистване на черния дроб – Пиеш 1 месец и си здрав 1 година!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *