Абсолютен хит: Тази 7-дневна диета топи до 5 кг след празниците!

Тази наистина уникална 7-дневна диета е не само ефективна, но и здравословна!

Най-накрая посрещнахме новата 2015-та година, която по традиция повечето от нас отпразнуваха подобаващо на богати трапези и напълно забравили за ограниченията в храненето, да не говорим пък за спорта. Но нали хората са си го казали – кога, ако не на Коледа и Нова година, може да дебелееш с кеф?!

Всичко това е чудесно, но лошото е, че дори и празниците да са минали невероятно, то няколко дни след тях ни иде да изревем от ужас, когато видим, че дънките са ни отеснели и едва се побираме в тях. Какво да правя сега, от огледалото ме гляда свиня – сигурни сме, че няма жена, която да не е издавала това изпълнено с отчаяние възклицание.

7-дневна диета

С тази 7-дневна диета със сигурност ще се вталите още след първата работна седмица от новата година

Но, спокойно! На всяко нещо му се намира колая, както и на качените килограми по празниците. Затова днес ви представяме възможно най-подходящото решение – уникалната 7-дневна диета, с която спокойно може да свалите до 5 кг за седмица и то здравословно. Важното е обаче да я спазвате съвсем точно, защото тя е разделена на видове хранене по дни.

Демир бозан билки за бъбреци

Първият ден е един от най-тежките, особено за тези, които обичат да си похапват добре. Той се сътои в консумиране само и единствено на прясно мляко. Това, което бихте могли да си позволите, заедно с него, ако не издържате повече, е едно нес кафе и лъжичка мед.

През втория ден ядете само кисело мляко под формата на айран или с лъжичка от кофичката. Важното е киселото мляко да е натурално, а не плодово или подсладено. Към него веднъж само може да добавите малко сушени плодове.

На третия ден се храните само с плодове, които е добре да са от един вид. Да речем, че хапвате мандарини – яжте само тях, а чак след два часа сменете плода и хапнете друг. Също така пийте много фрешове.

Четвъртият ден е прекрасен, защото е денят на зеленчуците и салатите. Позволено е да ги овкусявате със зехтин и оцет, да ги печете на скара, но без сирене и месо към тях – само зеленчуци в различна форма на приготвяне.

Петият ден е денят на яйцата. Те трябва да са само и единствено варени, като ви е позволена веднъж и една салата към тях, най-добре тя да е зелена с чери доматки.

Шестият ден си е направо за угощение, защото е посветен на пилешкото месо. Полага ви се да изядете с кеф едно цяло печено пиле, но разделено на порции за поне три хранения. Към него също е разрешена една салатка.

А на седмия последен ден от диетата пийте само вода в големи количества. Ако усетите, че стомахът ви започва да стърже, преминете на чай без подсладители и фрешове. Но без никаква твърда храна.

Надяваме се да сме ви били от полза с тази наистина невероятна като ефект диета и ви желаем успех!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *