Супер хит: Рецепта за отслабване на Гарабитов предизвика фурор!

Тази рецепта за отслабване на прочутия Иван Гарабитов предизвика множество положителни отзиви!

Иван Гарабитов е прочут в родината ни от доста години. Той е бивш треньор по борба, но от много време насам играе отлично ролята на професионален диетолог, с чиято помощ десетки българи са сваляли рекордни килограми от теглото си. Според Гарабитов е напълно възможно един човек да се отърве от 20, 30 и дори 40 килограма и повече от масата си, стига да спазва хранителен режим и индивидуалните съвети, дадени му от специалисти.

Днес ви представяме рецептата за отслабване на Гарабитов, която предизвика фурор в мрежата и много положителни отзиви. Иван Гарабитов създаде уникален дървесен сироп, с чиято помощ човек може да отслабне с 10 килограма за 15 дни. Разбира се, ако прави и редовни физически упражнения.

рецепта за отслабване

Тази рецепта за отслабване на Иван Гарабитов гарантира успешно отслабване, но се иска воля

Сиропът на Иван Гарабитов съдържа в себе си натурални сокове от канадски клен и пет вида палма – аренгова, кокосова, китулова, индийска и напахова, които се добиват от Югоизточна Азия.

“Фигурин

„Кленовият сироп е много богат на цинк и манган, а палмовият съдържа огромно количество калций и калий, които са страшно важни за здравето на целия ни организъм. Двата сиропа, смесени в едно, карат клетките на тялото да функционират правилно, пречистват органите и значително подобряват метаболизма„, обяснява Иван Гарабитов.

Този кленов сироп помага много за бързото горене на мазнини в тялото ни, но задължително трябва да е съчетан със строга диета. По времето, през което човек приема от кленовия сироп на Гарабитов, той трябва да се храни основно с плодове и зеленчуци, но в никакъв случай да не ги смесва на едно хранене. На третия ден може да се хапне обезмаслено сирене, а на петия вече и пилешко месо.

Употребата на тестени продукти и месо е забранена, за сметка на водата, която трябва да приемаме в изобилие. „Всичко е въпрос на желание и най-вече воля от страна на човека, решил да отслабне. Помогнал съм на много хора и продължавам да го правя. И не, защото трябва да сме слаби, за да сме красиви, а защото нормалното тегло ни гарантира здраве“, обяснява Гарабитов.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Супер хит: Рецепта за отслабване на Гарабитов предизвика фурор!

  1. Моля за координати на г-н гарабитов Напълнях с 60кг и се чувствам много зле. Имам нужда от помощ

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *