Бързо лечение на настинка: 10 дни по-късно имунната система е чисто нова!

Осъществете бързо и ефикасно лечение на настинка! Само 10 дни в месеца са ви необходими за постигане на здрава имунна система!

Зимните месеци са най-коварните от гледна точка на болестите. Сега е сезонът на всякакви вируси, които лесно пробиват в организма, понеже студът предразполага към пробив в имунната система и от там по-лесно разболяване. Затова всеки човек трябва да се погрижи за здравето си, а това би могло да стане чрез специално лечение на настинка, което се провежда от години.

Лечение на настинка: Само за 10 дни ще сте като нови!

Лечение на настинка: Само за 10 дни ще сте като нови!

За целта се купува от аптека клеева тинктура. Точно преди да легнете да спите, сипете 20 капки от нея в затоплено прясно мляко (100 мл.) и го изпийте наведнъж. В период от 10 последователни дни пийте по този начин сместа. След това направете почивка от 4 месеца и повторете курса, ако се налага. В повечето случаи обче тези 10 дни са напълно достатъчни не само за премахване на настинката, но и за заздравяване на имунната система за месеци напред.

Хубавото на този начин за лечение на настинка е, че влияе на целия организъм. За да се постигне някакъв успех, е нужно да се премахнат бактериите и всякакви вирусни инфекции от тялото. Затова клеева тинктура, разтворена в мляко, е много полезна. Премахва умората, облекчава съня и постига истински чудеса с нервната система.

“Фигурин

Едно от най-големите предимства на прополиса е, че има ефект върху психиката. След въпросните 10 дни човек става много позитивен и се радва на живота. Желанието за живот е много важно условие за доброто здраве. Лошите мисли и стресовите ситуации могат да доведат до изключително сериозни болести, сред които дори рак.

Това лечение на настинка има ефект и върху стомаха. Понякога вирусите удрят именно там и човек има проблеми с червата по време на настинка. С помощта на този метод обаче се облекчава храносмилането и проблемите се решават. Освен това се намалява холестеролът, а за жените има добри резултати относно менструалния цикъл.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Бързо лечение на настинка: 10 дни по-късно имунната система е чисто нова!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *