Ето как се получава най-доброто разреждане на кръвта!

Човек трябва да си прави разреждане на кръвта от време на време, за да се спаси от коварни заболявания!

Всички специалисти препоръчват разреждане на кръвта за подобряване на здравето на човек. То се постига най-добре чрез храните, които се консумират. Има определени продукти за тази цел, които се препоръчват от лекарите.

Една от старите рецепти, които се използват от години, е свързана с домашни средства за лечение. Заливате 50 гр. листа (сухи) на гинко билоба с 0.5 л. вода. Оставяте течността две седмици, след което пиете от нея в продължение на месец. Препоръчителната доза е 1 ч. лъж. три пъти в деня и винаги преди хранене.

Всеки трябва да си прави разреждане на кръвта от време на време!

Всеки трябва да си прави разреждане на кръвта от време на време!

Има и други начини за разреждане на кръвта. Те са свързани с консумация на много плодове и зеленчуци. Доматите предпазват от сърдечно-съдови проблеми, тъй като не позволяват да се създават тромбове. Гъбите пък намаляват нивото на холестерола, с което свеждат риска от инфаркт до почти минимален.

Гинко билоба за разреждане на кръвта

Гинко билоба за разреждане на кръвта

Ако всеки ден се взима поне по 1 с. лъж. орехи или бадеми, е гарантирано, че ще се постигне разреждане на кръвта. Други храни с подобни свойства са: грейпфрут, лимон, пъпеш, вишни, червено цвекло. Пиенето на кафе и какао също има сходен ефект. От сладките изделия е позволен единствено натуралният шоколад. От подправките пък много полезна е канелата.

“Демир

„Много обичам зеле и го ядях почти с всичко. Един ден обаче лекарят ми сподели, че кръвта ми се съсирва бавно именно заради зелето. Оказа се, че не е толкова полезно, колкото смятах. Тогава се подложих на разреждане на кръвта. Диетологът ми ми препоръча с какво да се храня и само за месец се почувствах много по-добре.“ – споделя 47-годишният Явор Кехлибарски от Мездра.

Разреждането на кръвта е много полезен процес за целия организъм. Той помага за избягването на коварни болести. Затова се препоръчва да се прави поне 2-3 пъти годишно.

Ако състоянието на кръвта в човешкия организъм има прекалено голяма плътност, тя започва да се придвижва бавно през кръвоносните съдове, което пък води до значителна липса на кислород във вътрешните органи. Така може да се стигне до много опасни заболявания и дори до смърт.

Ето защо Doctorbg.net ви препоръчва да се грижите за своя кръвен поток по описаните по-горе начини. Успех!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Ето как се получава най-доброто разреждане на кръвта!

  1. ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!В рецептата с джиндифила се добавя още -СОК ОТ 3 ЛИМОНА ЗАЕДНО С КОРАТА ИЗСТИСКАНИ НА СОКОИЗСТИСКВАКА И ТАКА ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!СЪЩО СЕ ДОБАВЯ ЕДНО ПАКЕТЧЕ КУРКУМА 100 гр- ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!!

  2. 100 г куркума не е ли малко множко? Правилно ли разбрах: мед+джинджифил+ куркума+лимон, прави се веднаж годишно за 60 дни?

  3. Светлана Маринова Ти явно не можеш четеш какво е написано !!!прочети няколко пъти рецептата за да ти стане ясно как се прави можеш да сложиш куркума и 5 грама или едно пакетче!!

    • Пак не е ясно,защото от препинателните знаци използвате само удивителен знак.И първия и втория Ви коментар имат нужда от някоя запетя или точка,за да се разбере мисълта Ви.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *