Чудо: Този чай понижава лошия холестерол само за седмица!

Лошият холестерол е сред едни от най-опасните показатели в тялото ни!

Лошият холестерол е все по-честа тема в медицинските сайтове и здравни предавания. Това е така, защото броят на хората, които имат завишени показатели на лош холестерол нараства стремглаво, но не всички са наясно колко опасен може да бъде той.

Не бива да се сещаме за лошия холестерол едва, когато започнат сериозните проблеми като високо кръвно налягане, атеросклероза, или сърдечните атаки, тъй като тогава вече ще сме увредили здравето си непоправимо. За холестерола, или по-точно за лошия холестерол (тъй като в организма ни има и добър) трябва да вземем мерки навреме.

лош холестерол

Направете си от този чай и гарантирано ще забравите за проблема с лошия холестерол

Днес съществуват редица хапчета и илачи, рекламирани като убийци на лошия холестерол. Те обаче в единия случай струват скъпо, а в другия се основават на химичен състав, който доказано не е полезен за здравето ни.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Затова днес ви представяме един напълно натурален начин за смъкване на лошия холестерол. Това е наистина уникален чай, който понижава лошия холестерол само за седмица. Приготвяте си го у дома всеки ден и го консумирате по два или три пъти дневно преди хранене. Гарантираме, че наистина ще ви помогне и това ще установите сами при следващите си изследвания на кръвните показатели.

За да приготвите чая, се нуждаете от доста билки, всяка от които обаче, може да намерите без проблем в която и да било аптека. Необходими са ви равни части хвощ, мента, цвят от глог с листата, корени от глухарче, шипка, маточина, липа и листа от ягода. От всяка билка взимате по една щипка и я смесвате заедно с останалите, за да приготвите чая си.

Добре е ако към билките имате и витамин А, и витамин С – тях може да приемате на ампули или таблетки ежедневно.

Важно е да запомните, че трябва да пиете от чая три пъти на ден и да го приемате на бавни глътки леко топъл, но в никакъв случай не и горещ. Само след седмица ще се уверите, че лошият холестерол е избягал от тялото ви. Желаем успех!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Чудо: Този чай понижава лошия холестерол само за седмица!

  1. Да приемем че се пие три пъти на ден преди ядене…но как се прави чая? Прави се цялата доза за цял ден или се правят отделни дози? В студена вода ли се слагат билките или в гореща? Колко време се варят или само се запарват?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *