Революционно лечение на киселини и язва! (ето точната рецепта)

Тази рецепта е с гарантиран ефект при лечение на киселини и язва на стомаха!

Революционно лечение на киселини и язва на стомаха гарантира висок процент успеваемост. При това лечението е чисто натурално с природни съставки, чиято точна рецепта ви предоставяме днес.

Ако страдате от язва, която в повечето случаи е съпроводена или предхождана и от досадните киселини в стомаха, то не пропускайте да си направите следното лекарство у дома. За целта ви трябва основно пчелен клей или прополис. Нарязвате около 30 грама от него и го разтваряте в етилов спирт от 95%. Може да го закупите и готов от аптеката.

лечение на киселини и язва

Едно наистина успешно лечение на киселини и язва

Ако го разтваряте сами вкъщи, трябва да сте наясно, че до пълното му и качествено разтваряне ще ви трябват около седем дни. Всеки ден приемайте в супена лъжица по 20-30 капки от пчелния клей, но не по-малко от три пъти дневно половин час преди хранене.

“Фигурин

Ще забележите, че плечният клей полепва по лъжицата. Както той полепва по нея, така клеевата тинктура полепва и по лигавицата на стомаха ви като я изолира от неприятното действие на солната киселина. Клеевата тинктура успокоява чувствително болките, а ако последните са по-силни, то тя успешно може да се комбинира заедно с но-шпа и бусколизин.

Клеевата тинктура запълва язвения дефект, ако имате наличие на такъв, тъй като в себе си съдържа анестезин и спомага за образуването на гранулации. Чудото, установено при няколко пациенти е, че само с редовна консумация на плечния клей, са успели да излекуват и то напълно 5-сантиметрова язва.

Освен всичко друго, клеевата тинктура е със силно бактерицидно действие, както и предпазва отлично от гъбични инфекции и влияе противовирусно на целия организъм. Той играе отлична роля при храносмилането и подпомага добрата работа на задстомашната жлеза.

Този вид лечение и въпросната рецепта за лекуване на киселини и язва, е на първо място сред успешните практики на лекарите, а също така безотказно лекува и проблеми с колит и гастрит. Желаем ви успех в лечението!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *