Страхотно: Диета с кисело зеле топи по 2 кг на седмица!

Диетата с кисело зеле е перфектното средство за сваляне на килограми през зимата!

Да свалиш излишни килограми си е задача с повишена трудност, особено през зимата. Но това е и сезонът, в който ако започнем подходящата диета или хранителен режим, можем гарантирано да изваем телата си за плажа. Имаме на разположение няколко месеца, затова нека не ги проиграваме от мързел и чревоугодничество в студа.

Предлагаме ви една едновременно вкусна и полезна диета с кисело зеле, с чиято помощ спокойно ще сваляте по 2 килограма на седмица. Препоръчително е тя да се спазва поне един месец, за да имате наистина забележителен ефект. А и изобщо не е трудна и тежка за организма ни.

диета с кисело зеле

Диета с кисело зеле – минус 2 килограма всяка седмица

Както сами се досещате, в диетата с кисело зеле се консумира най-много именно това – киселото зеле. Едва ли има българин, който да не се е запасил с него за зимата, така че и диетата излиза доста евтино.

По време на спазването й забравете изцяло за сладкото и тестените храни, а ако ви се прияде сладичко, заложете на плод, натурален мед и до няколко редчета черен шоколад (но за цялата седмица).

Диетата с кисело зеле е особено подходяща за отслабване, но и е полезна, тъй като в зелето се съдържа голямо количество витамин А, витамин В, витамин С и витамин К, както и значително количество минерали.

Както вече отбелязахме, в диетата с кисело зеле изключете изцяло основно захарта, за да не се складира тя в мастните клетки, а оттам да се превръща в мазнини. Месото и останалите животински продукти са разрешени за консумация, но в по-малки количества от обикновеното ви ежедневно хранене.

“Фигурин

За да е наистина ефективна диетата с кисело зеле, за сметка на животинските продукти, рязко увеличете приема на растителни храни, които допринасят за по-бързото изгаряне на мазнините. И не на последно място избягвайте, а ако може изобщо не употребявайте горчица, пикантни подправки и майонеза.

Яжте много риба и зеленчуци всеки ден, като освен това поне в две от храненията за деня включвайте ястие от кисело зеле или салата от кисело зеле. Ще останете доволни от резултата, който сами ще отчитате в началото на всяка следваща седмица.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *