Тази целебна отвара пречиства кръвта и органите изцяло!

Това е целебната отвара, която пречиства кръвта и органите по наистина уникален начин!

Пречистването на кръвта и органите е едно от най-важните неща за здравето на всеки организъм. Добре е да го правим поне няколко пъти в годината и особено през зимните месеци, когато тялото ни се запасява с мазнини. Тук вече не говорим за напълняване, а за затлачване на органи като черен дроб, жлъчка и бъбреци, които са доста натоварени и презапасяването им с мазнини затруднява работата им.

От това следват неприятни последици като нарушена обмяна на веществата, поява на редица болежки и дори покачване на теглото. Решението в случая е да се заемем с пречистването на кръвта и тези особено важни органи, което отлично се осъществява в домашни условия.

пречистване на кръвта

Тази отвара пречиства кръвта и органите по наистина забележителен начин

За целта ви е необходима отвара от следните билки, чието действие върху организма е наистина вълшебно и му помага по невероятен начин. За да си направите тази отвара са ви нужни коприва, глухарче, жълт кантарион, мента, бял равнец и слез.

Известни са предимствата на тези билки като например факта, че глухарчето увеличава броя на белите кръвни телца и намалява лошия холестерол, а копривата пък подпомага обмяната на веществата. Тя съдържа в себе си голямо количество железни соли и витамини, с които сякаш подтиква тялото ни да изгаря по-бързо и повече мазнини.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Ментата и жълтият кантарион пък действат антидепресивно и са отлични помощници за изхвърлянето на токсините и останалите отпадни продукти от организма ни. Те имат силно диуретично действие и са едни от билките с най-голям спектър на действие.

Противовъзпалително и бактерицидно пък е влиянието на последните две билки от отварата – слезът и белия равнец. Комбинацията между всички тях се превръща в истинско природно чудо за здравето на всеки човек.

За да приготвите отварата, вземете по една лъжица от всяка билка, а получената смес изсипете в един литър вряща вода. Оставете да престои в нея между двадесет минути и половин час, след което прецедете и оставете да изстине. Пийте от отварата като чай минимум по три пълни чаши дневно. Резултатите ще ви накарат да се усмихнете, защото организмът ви със сигурност ще ви бъде благодарен.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Тази целебна отвара пречиства кръвта и органите изцяло!

  1. Колко дни се пие такъв чай и колко дни се прави почивка,за да може да се повтори отново???

    • Doctorbg.net: Процедурата може да продължи до една седмица. Повтарянето се звършва най-рано след една година. Успех!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *