Професор Неумивакин разкри какъв е изходът от рака

Всяка болест може да се предотврати, включително и рак, твърди професор Неумивакин!

Няма такова нещо като нелечима болест. Това твърди професор Неумивакин, които разкри за „За жената“ как може да се спасим от неприятности със здравето, в това число и от коварния рак. Най-важното, според него, е да не се допуска замърсяване на организма. Това става най-често чрез неправилното хранене. Всеизвестно е, че днешният човек се храни с всякакви безумни неща, които се усвояват трудно или изобщо не се усвояват от организма. Дори и така обаче има изход от ситуацията. Тя се състои във водата.

„Човек трябва да изпива минимум 1.5 л. вода във всеки един ден. Даже без никакъв проблем би могъл да погълне до 3 л. През лятото може и повече. Никой не е пострадал от прекалената консумация на вода. Обратното обаче се случва често. За да може кръвта да се пречиства и разрежда е необходимо да се приема много вода. В противен случай се получава сгъстяване на кръвта и сърцето просто не може да я изтласка. Ето как се получават инфарктите и повишеното кръвно налягане.“ – разказва професор Неумивакин.

Професор Неумивакин знае истината за здравия организъм

Професор Неумивакин знае истината за здравия организъм

Неговото становище не би могло да се подлага на съмнение, но това, което ученът може би забравя, е, че днешната вода, дори и минерална, не е от най-чистите. Разбира се, по-полезно е да се пие от нея, отколкото изобщо да не се пие, но за да бъде изпълнен качествено съветът на професора, най-хубаво е да се търси вода от планинските райони на България, от чистите извори, смята Doctorbg.net.

Демир бозан билки за бъбреци

Професор Неумивакин счита като много важно условие за спасяване от рак и други болести доброто сдъвкване на храната и разделянето на храненето и пиенето. Според него, ако се пият течности, докато се храни човек, храната не може да се разложи в стомаха и започва да гние. Затова пиенето на вода трябва да става преди процеса на ядене. Той твърди, че на една чаша вода би могло да се слагат по 5 капки кислородна вода и това не е опасно, защото така се задейства имунната система. Дозата обаче изобщо не бива да се превишава.

Професор Неумивакин счита, че рак, диабет и други болести на практика не съществуват, а само се създават от хората. Дори и болен, човек би могъл да се излекува напълно, но за целта трябва да подобри своя начин на живот и да почне да го води здравословно. В това число се включват редовната консумация на вода, доброто сдъвкване на храната и физическата активност. Ако човек живее с всичко това ежедневно, ракът ще бъде само илюзия, твърди Иван Неумивакин.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *