Пречистване на организма: За 7 дни чисто нови бели дробове, жлъчка, черен дроб и стомах

Всички специалисти смятат, че за да се направи качествено пречистване на организма, е нужна консумация на множество сокове!

Умората, главоболието и всички болки, съпътстващи човешкото тяло, са в следствие на лошия начин на живот. Затова все повече стават хората, нуждаещи се от пречистване на организма. Установено е, че ако всеки ден се изпиват между 8 и 13 чаши различни сокове от плодове или зеленчуци и друго не се приема в рамките на 7 дни, човек ще придобие изцяло нова енергия и ще се чувства добре за месеци напред.

Пречистване на организма - важно условие за доброто здраве!

Пречистване на организма – важно условие за доброто здраве!

С това пречистване на организма трябва да се подходи внимателно. Първо се прави така нареченият „период на адаптация“. Той започва 2 или 3 дни преди началото на диетата и в него се изключват цигари, мазна храна, кафе и алкохол. След това се стартира същинската част, в която се консумират само и единствено сокове. Всеки един сок има целебен ефект.

  • Гроздов – при камъни в жлъчката и анемия
  • Картофен – при главоболие и гастрит
  • От калина – при гастрит и бронхит
  • От черни боровинки – за добро зрение
  • От червено цвекло – ефективен при тумори
  • Лимонов – против болести на черния дроб
  • Зелев – против алергии

Ако една седмица се консумират всички тези сокове в горепосочените дози дневно, се постига прекрасно пречистване на организма. Добре е то да се осъществява 2 пъти през годината. Това е хубаво да става през есента, защото тогава има изобилие от зеленчуци и плодове, и през пролетта, защото тогава организмът е най-изтощен след зимното отпускане по отношение на храната и пиенето.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

„Отдавна разбрах, че имам проблеми с черния дроб. Пиех ежедневно по много лекарства, но лекарят ми ми каза, че е хубаво да се подложа на диета. Тогава в рамките на 7 дни пиех много пресни сокове и най-вече лимонов. Почувствах се напълно нов човек и отлично пречистен.“ – споделя 78-годишният Иван Иванов от Бургас.

Възможно е през първите дни от пречиствателния режим да има гадене, потене и други странични фактори, но това е само признак, че диетата действа и детоксикацията е вече в ход.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Пречистване на организма: За 7 дни чисто нови бели дробове, жлъчка, черен дроб и стомах

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *