Този сироп моментално и ефикасно лекува болно гърло и ангина!

Болно гърло и ангина се лекуват наистина бързо и ефикасно с помощта на следните рецепти!

Сезонът на грипа настъпи отдавна, а ето, че в България вече няколко области гръмнаха с грипна епидемия. Преди да ви е пипнал някой вирус или самият грип, добре е да се предпазвате и да се заемете с профилактиката като прием на клеева тинктура, мед, витамини и минерали.

Ако обаче въпреки това не сте се разминали и грипът ви е повалил на легло, ще ви подскажем как най-бързо да се отървете от него. Обичайният симптом при всеки вирус или грип е болното гърло, което може да прерасне и в гнойна ангина, ако имате сливици.

болно гърло

Този сироп лекува безпрецедентно болно гърло и ангина

Този проблем не е за подценяване, защото тъкмо от болното гърло често започва кашлицата, която постепенно слиза и към дробовете. От болно гърло може да вдигнете висока температура или болката да е толкова силна, че изобщо да не можете да преглъщате.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

За всички тези симптоми ви предлагаме най-доброто, ефикасно и моментално лечение, а то е сироп от червено цвекло с оцет. Да, тази комбинация е истински убиец на болката и лечител на болното гърло, без значение дали имате ангина, или просто обикновено възпаление.

За целта трябва да настържете една глава червено цвекло, към която да добавите една супена лъжица натурален оцет – за предпочитане е да бъде ябълков. После изчакайте, докато цвеклото се накисне добре в оцета, а накрая внимателно изцедете сока, като отлично изстискате самото цвекло.

От този сироп от червено цвекло и оцет пийте по една или две супени лъжици на ден като при много силни болки и силно възпалено гърло, приемайте по една супена лъжица три или четири пъти дневно след хранене. Сами ще установите как съвсем скоро гърлото ви ще се облекчи, червенината и възпалението ще изчезнат, а вие ще се почувствате като преродени.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *