Мечтано отслабване: Сваляйте от теглото си на всеки два часа от деня!

Перфектното отслабване е възможно! Бихте могли да смъквате от теглото си бързо и ефикасно!

Един от най-великите начини за отслабване е чрез диетата, включваща прясно мляко и зелен чай. Тя действа мигновено на организма, заради което се препоръчва да се използва само в два дни от месеца, т.е. по ден на всеки 2 седмици. Благодарение на тази диета много хора са постигнали прекрасни фигури. В деня, в който се прави диетата, се отслабва до 3 кг., което е невероятно много само за един ден.

Рецепта: Сварявате 1.5 л. прясно мляко (обезмаслено). Оставяте го да достигне максимум 70 градуса, не повече. После добавяте в него зелен чай в размер на 2 суп. лъж. (да не бъдат от филтър торбички). След това в рамките 20 минути напитката трябва да престои, но при затворен капак. Накрая вече се прецежда и става готова за пиене.

Отслабване на всеки два часа - опитай!

Отслабване на всеки два часа – опитай!

Приложение: Консумирайте по 1 суп. лъж. на всеки 2 часа цял един ден, докато течността свърши. През този ден е позволено с напитката да се консумира само вода и нищо друго.

“Фигурин

Доволни потребители на рецептата твърдят, че чрез този начин за отслабване са постигнали мечтаното тяло. Ефектът е невероятно бърз. Още във времето между часовете на прием се започва топенето на тегло. Човек усеща как почва да се чувства много по-енергичен и дори щастлив.

„Истина е. За 2 дни пиене на мляко и зелен чай през последния месец свалих 5 кг. Доволна съм, защото след първия ден от диетата идват две седмици, в които запазваш теглото си, а после с още един ден затвърждаваш и увеличаваш постигнатото. Ще продължавам с тази диета.“ – казва 18-годишна ученичка от Велинград.

Тайната на напитката е, че по много бърз начин задейства отделителната система и така се стига до ефикасно отслабване. Все пак не е препоръчително да се пие повече от два пъти в месеца, за да не се получи прекалено драстично сваляне на тегло, което не е здравословно.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Мечтано отслабване: Сваляйте от теглото си на всеки два часа от деня!

  1. На всеки 2 часа литър и половина мляко не може да се изпие в рамките на 24 часа което е един ден!… Ако се пие по една супена лъжица от напитката за 24 часа са 12 супени лъжици. Все пак човек за 24 часа спи поне 6 часа…Нещо статията не е наред…

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *