Сензация: Това е тибетската диета, която прави чудеса с тялото ни!

Тази тибетска диета спомага не само за отслабване, но и за значително повишаване на имунитета ни!

Тибетска диета прави чудеса с тялото ни. Тя се спазва в продължение на една седмица, след което трябва задължително да се направи пауза от поне още седем дни, преди да се повтори отново, ако преценим, че това е необходимо.

Чрез прилагането на тази удивителна тибетска диета ние не само отслабваме здравословно, но и правим истински подарък на организма си, тъй като имунната ни система се подсилва значително. А ако в същия момент страдаме от грип или вирус, то гарантирано ще се отървем от него за броени дни.

тибетска диета

Опитайте тази тибетска диета и със сигурност няма да съжалявате

Основното при тибетската диета, добила популярност в целия свят, е това, че в продължение на седем дни не бива да консумираме никакви, абсолютно викакви меса и месни продукти. Предпочитат се храни от растителен произход, които трябва да са сурови или варени. Стремете се колкото се може по-рядко да ги консумирате печени или задушени. Може да ви се стори странно, но е ограничен и приемът на течности по време на диетата.

Като примерни закуски по време на тибетската диета се препоръчват чаша мляко, малък сухар, ябълка, малка кифличка без шоколад или друг сладък пълнеж, сок от портокали или просто друг плод.

За обедите са подходящи храни като пресни салати, айран, варена риба, варен фасул, плодова салата или всички комбинации от зеленчуци, за които се сетите.

А вечерята през дните на тибетската диета е добре да се състои отново от варени зеленчуци или риба, като към тях могат да се прибавят и няколко сухара, малко сирене и мляко.

Демир бозан билки за бъбреци

Течностите, приемани на ден, е добре да се ограничат до литър и половина – два, а след приключването на седмицата трябва задължително да захраните организма си с ястия с месо, кашкавал и други – стига само порциите да са малки и да се храните бавно, както по време на диетата, така и след приключването й.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *