Доказано: С този сок губим до 7 килограма за 14 дни!

Диетата с простичкия, но чудодеен сок помага за скоростното сваляне на килограми!

Да свалим до 7 килограма за 14 дни – да, това е напълно възможно и доказано от специалистите, а диетата е разпространена в много страни по света. Тя е изключително лесна за спазване, а и вкусна, тъй като въпросният сок е един от най-простичките и лесни за приготвяне, но за сметка на това уникален – а именно доматения сок.

Доматеният сок е отличен помощник в борбата с наднорменото тегло, защото съдържа едва 60 калории за 100 грама. Той може да се консумира вместо други безалкохолни напитки като едновременно спомага за отслабването ни и дарява на организма ни незаменими вещества като винамин С, желязо и калций.

диета с доматен сок

Диетата с доматен сок дава прекрасни резултати върху организма ни

Доматеният сок помага за хидратацията на тялото, когато то има нужда от течности и му помага в горенето на мазнини. Важно е да знаем, че ценният доматен сок спомага и за намаляването на апетита. Той има рязък киселинен вкус, който „смазва“ вкусовите рецептори и така ни дава усещането за ситост по-дълго време.

Диетата с доматен сок трябва да се спазва 14 дни като тук ви даваме примерното меню за ежедневието.

Закуската ви е добре да се състои от чаша доматен сок, заедно с две пълнозърнести препечени филийки, намазани с обезмаслена извара. Към нея може да прибавите и един плод, но различен от калоричните банани, смокини и грозде.

За обед е добре да хапнете сто грама варена риба, съчетана със сто грама варен ориз, салата от зеленчуци без дресинг, а накрая една ябълка. Чашата с доматен сок задължително присъства и по време на обяда ни.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

А за вечеря може да заложите на телешки шницел, който е приготвен в растително масло. Към него прибавете петдесет грама варен ориз и салата от зеленчуци, отново без дресинг, подправена само от лимон или ябълков оцет. Отново изпийте една чаша доматен сок.

Когато изпитате глад във времето между отделния хранения, най-добре е да го заситите с няколко чери доматчета или един обикновен домат без сол. Диетата е страшно ефективна и дава отлични резултати.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *