Страхотна диета за отслабване в бедрата и задните части! (изпитана от Ани Цолова)

Това е една наистина лесна, но същевременно много ефикасна диета за отслабване в бедрата и дупето!

Сигурно повече от половината жени по целия свят биха отговорили еднакво на въпроса къде трупат килограми най-бързо и от кои места им е най-трудно да ги свалят. Отговорът е ясен за всяка дама и той е бедрата и задните части. Какво да се прави – природа, така е устроен нежният пол.

За всяка „болка“ обаче си има и лек, а в настоящия случай това е диетата за отслабване в бедрата и дупето, която е изпробвана и от родната новинарка Ани Цолова. Както се вижда, при нея резултатът е доста успешен, а със същото са се похвалили още редица жени.

диета за отслабване в бедрата

Тази диета за отслабване в бедрата е изпитана лично от Ани Цолова

Основното правило при диетата за отслабване в бедрата и задните части е, че докато я спазвате, не бива в никакъв случай да приемате кафе, алкохол и мазна храна. Те са абсолютно забранени.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Вместо тях е най-добре да преминете към консумацията на плодове като диня или пъпеш, които снабдяват организма ни с много вода, а същевременно са невероятни в извличането на излишните течности от тялото.

Всеки ден по време на диетата за отслабване в бедрата трябва да изяждате по половин диня или половин пъпеш като освен тях имате право и на три основни закуски, ако наречем така храненията.

Първата от тези основни закуски нека се състои от един варен картоф без сол, 150 грама риба на скара и голяма салата от свежи зеленчуци, но подправена без мазнина и сол, а само с лимон или малко ябълков оцет.

Втората основна закуска, сиреч обяд, може да бъде две малки пилешки пържолки с домати, отново без мазнина и две лъжички задушена царевица.

Накрая, като трета основна закуска, е определено да консумираме чаша кисело мляко без захар, в което сме поставили около 50 грама овесени ядки. Не забравяйте, че заедно с плодовете и закуските, храненията ви трябва да са пет на брой всеки ден, като заедно с тях изпивате поне по 8 чаши вода и чай без подсладители.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *