Мощното средство за подсилване на имунитета на Марин Делимаринов (РЕЦЕПТА)

Подсилване на имунитета е сред главните причини да оздравееш от дадена болест! Именно така човек се застрахова от лоши неща, които биха сполетели организма му и съответно затруднили здравето му!

Грижите за човешкия организъм не са лека задача. Самият човек трябва да следи ежедневно в какво състояние се намира и да води максимално пълноценен и здравословен живот. Всеизвестно е, че за да постигнеш добро здраве, трябва да имаш здрава имунна система. Тя обаче се постига с профилактично подсилване, което се извършва с цел предпазване от болести. Един от начините за това е чрез мощна и лечебна смес, която всеки би могъл да си приготви у дома, научи Doctorbg.net.

Марин Делимаринов знае истината за подсилване на имунитета

Марин Делимаринов знае истината за подсилване на имунитета

Марин Делимаринов е известен художник, прочут дори в чужбина. Работата му предразполага към влизане в организма на многожество отрови и вредни препарати. Затова той и жена му ползват средство за подсилване на имунитета, което изчиства организма от токсините, влезли чрез вдишванията.

Можете да засилване имунната си система по природен и много ефективен начин

Можете да засилване имунната си система по природен и много ефективен начин

Рецепта: 4 лимона се нарязват на търкала или на парчета и се слагат в буркан. Добавят се 2 грудки джинджифил – обелен, настърган или нарязан на тънки парченца. Разбъркват се и се заливат обилно с мед, докато го покрие (400-500 гр.). Накрая се сипва 1 ч. л. смлян сусам. Така се получава много добра лечебна смес, която действа страхотно силно при настинка.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

„Бурканът се държи на тъмно и хладно място. От него се хапва по 3 пъти на ден или се сипва в чай. Това е страхотно средство за подсилване на имунитета и даване на тонус през зимата. При настинка кашлицата спира по-бързо, болното гърло минава, хремата се облекчава. А и лекарството е много вкусно. Става дори за пълнеж на палачинки.“ – споделя 65-годишният Марин Делимаринов за в. „Живот без рак“.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *