Чудо при лечение на рак: Даваха й до 2 години живот, а вече е напълно здрава

Невероятно чудо се случи във Великобритания! Млада дама постигна победа над болестта. След няколко месеца лечение на рак и операция, Сади Ранси вече е напълно здрава, въпреки че лекарите й даваха най-много 2 години живот.

Едно от чудесата, когато става дума за лечение на рак, е свързано с 22-годишната англичанка Сади Ранси. Преди 2 години жената си открива тумор на яйчника по съвсем случаен начин. Тя проверява в търсачката на Гугъл симптомите за този вид рак и се оказва, че има 8 от 9 симптома на болестта.

След консултация при лекар се оказва, че туморът й е огромен, размерите му наподобяват тези на пъпеш. Стадият на заболяването е вече четвърти и не може да се оперира, понеже туморът се е захванал за вътрешните органи. Той е стигнал чак до диафрагмата, черния дроб и тънкото черво. Тогава докторите съобщават на девойката жестоката вест, че й остават едва 1 до 2 години живот.

В Англия се стигна до успешно лечение на рак на айчниците, въпреки мрачните прогнози на лекарите

В Англия се стигна до успешно лечение на рак на яйчниците, въпреки мрачните прогнози на лекарите

Сади Ранси обаче не се отчайва и започва лечение на рак с химиотерапия, което сензационно се оказва успешно. Туморът се свива до размерите на орех. Англичанката влиза в ремисия и състоянието й започва рязко да се подобрява. Тя дори успява да се сгоди и омъжи през това време. Малко след сватбата Сади е оперирана и туморът е отстранен.

“Демир

„Този рак е много рядък при жени под 50 години. А при мен е още по-рядка разновидност. Затова никой не го допускаше. Първоначално ми направиха два прегледа с ултразвук и няколко кръвни теста, но не откриха нищо. Болеше ме обаче толкова много, че не можех да стоя права. Знаех, че ми има нещо, при това много опасно.“ – разказва за „Дейли телеграф“ вече излекуваната Сади Ранси.

Всички лекари са удивени, че в периода, който са посочили за последния на английската дама в живота й, тя не само оцелява, но и оздравява напълно.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *