Трайно забързване на метаболизма с две вълшебни напитки!

За да сме слаби, здрави и красиви, трябва да си осигурим и забързване на метаболизма!

Метаболизмът или по-точно бавният метаболизъм е един от основните проблеми в наши дни, на който се дължат и повечето случаи на затлъстяване. Трябва да знаем, че дори и да спазваме диети, няма да можем да отслабнем ако метаболизмът ни е бавен. Нещо повече – гладуването и строгите диети, прилагани при бавен метаболизъм, ще доведат до още по-лоши резултати и още по-голямото му забавяне.

За това алармираха видни специалисти, които подчертаха, че за забързване на метаболизма е от основно значение да внимаваме с какво се храним, да се движим колкото се може повече и да пием много вода в течение на целия ден.

забързване на метаболизма

Перфектните напитки за трайно забързване на метаболизма

Има обаче и две вълшебни напитки за бързо и трайно забързване на метаболизма, които ако се консумират всеки ден, резултатът ще дойде най-късно до седмица.

“Фигурин

Едната от тях е уникалният зелен чай, който е доказан в световен мащаб като силен антиоксидант и невероятен помощник в забързването на метаболизма. Причината е, че той съдържа кофеин, който повлиява добре на метаболизма ни. Ако решите да го консумирате обаче, трябва непременно да намалите броя на изпитите за деня кафета, за да не натоварите сърцето и да не повишите кръвното налягане.

Сутрин е идеално да се събудите с чаша зелен чай с лед и лимон в него, който ще ви даде свежест и енергия за целия ден. Изпийте го на гладно, половин час преди закуската, за да бъде ефектът от него още по-голям.

Важно е зеленият чай да бъде студен, тъй като самите студени напитки от своя страна служат перфектно за топене на калориите в организма. Тялото хаби повече енергия за запоплянето им в стомаха и оттам идва и самият положителен процес.

Другата невероятна напитка за забързване на метаболизма е сок от грейпфрут, който е прочут със свойството си да гори мазнини. Той понижава значително и вредния холестерол, регулира високите инсулинови нива и трайно забързва метаболизма ни.

Пийте една от тези две напитки или двете заедно всеки ден и сами ще се уверите в ползата им само до седмица.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *