Най-лесното лечение на гастрит (10 дни и си нов)

Феноменално лечение на гастрит, измислено в Япония, дава отговор на всички критици, които считат, че няма пълно излекуване!

Най-известни в цял свят с алтернативната си медицина са японските учени. За тях няма невъзможно и всичко е до силата на духа и вътрешната устойчивост. Това са принципи, които ръководят японеца в целия му живот. Затова, когато говорим за лечение на гастрит – заболяване, което се счита за неизлечимо напълно, японски лекари решиха проблема по лесен и много бърз начин.

Измислиха лечение нйа гастрит само с топла вода

Измислиха лечение на гастрит само с топла вода

Японската рецепта: Пият се 4 поредни чаши от 160 мл. с топла вода, но задължително на гладно и веднага след събуждането, преди да се измият зъбите дори. След като се измият зъбите, не се пие и яде нищо в рамките на 1 час. После можете да закусите, но след това следват още 2 часа, в които нищо не се приема. Тази процедура се прави всяка сутрин в 10 поредни дни. Хубаво е водата да бъде минерална и е задължително да не се затопля на микровълнова печка, защото тя вреди на стомаха.

Пийте много вода и ще сте здрави!

Пийте много вода и ще сте здрави!

„Установихме, че пиенето на топла, дори близко до гореща, но не напълно, вода влие страхотно на стомаха, когато се пие на гладно и веднага след съня. Тогава организмът е най-предразположен и податлив към външно влияние, което го прави добър за усвояване на метода за лечение на гастрит. Вече го препоръчах на свои пациенти и те са много доволни. Казват, че след 10-те дни всичките им оплаквания са изчезнали, а са минали вече месеци. Все пак е хубаво първоначално да се прави процедурата по-често, за да има по-голяма сигурност, че заболяването ще изчезне напълно. Аз препоръчвам на 3 месеца по 10 дни през първата година.“ – казва д-р Ехимошо.

“Фигурин

Този японски метод помага и при други здравни проблеми като например менструални болки, главоболие, затлъстяване, бъбречни заболявания, запек, брохнит и др.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *