Изумително: Вълшебната вода, която гори тройно повече калории за час!

С тази вълшебна вода ще изгорите тройно повече калории само за час време!

Отслабването и горенето на калории не е лесна работа и няма как да стане, без стриктна диета, цялостна промяна в хранителния режим и много спорт. Съществуват обаче и начини, които засилват горенето на калории в пъти по-бързо от обикновеното и така помагат за по-голямата ефективност на процеса на слабеене.

Един от тези наистина удивителни начини, е горенето на калории с тази т.нар. вълшебна вода. На практика в нея няма нещо наистина „вълшебно“, а просто трябва да знаем как да я пием. Става дума за обикновена, дори не задължително минерална вода, която обаче трябва да консумираме колкото е възможно по-студена.

калории

Студената вода гори три пъти повече калории, убедени са фитнес инструктори

„Студената вода гори калориите два пъти и дори три пъти по-бързо, отколкото ако отслабваме без нея. Това го знаят всички спортисти и хората, които се занимават редовно с фитнес. Защото студената вода кара тялото да излъчва повече енергия за затоплянето й в организма ни, а това само по себе си е свързано с изгарянето на по-голям брой калории. Елементарно е“, обясняват експерти по здравословно отслабване и фитнес.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Те уточняват, че митът за топлата вода сутрин преди хранене, не помага за отслабването, а по-скоро за лекуването на редица заболявания. „Прословуто стана правилото за чашата топла вода след ставане от сън. Трябва да знаете обаче, че тя не помага за отслабване – няма как да разтваря мазнините, както неведнъж са ни убеждавали. Това са глупости. Топлата вода е действително полезна за здравето и за лечението на някои заболявания, но не и за топене на килограми“, уверяват фитнес инструкторите.

Що се отнася до пиенето на студена вода с цел по-бързото изгоряне на калории, то може да бъде съчетано и с добавянето на лимонов сок във водата. „Лимонът е далеч по-полезен за тялото от просто една чаша с топла вода. А съчетанието му със студената течност е удивително. Стремете се да изпивате всеки ден поне по 3-4 големи чаши студена вода с лимон и сами ще видите резултатите. Разбира се, трябва да се храните полезно и по малко, както и да тренирате редовно“, категорични са спортистите.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Изумително: Вълшебната вода, която гори тройно повече калории за час!

  1. ЗА ТОПЛАТА ВОДА НЕ СА НИКАКВИ ГЛУПОСТИ,ЛИЧНО АЗ СЪМ ГО ПРАВИЛА ПРЕДИ ГОДИНИ,НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ,ТОГАВА,КОГАТО ЧОВЕК КАЧВА КИЛОГРАМИ,СВАЛИХ 10 КГ,БЕЗ ДА УСЕТЯ! НО ВСЯКА СУТРИН С ЕДНА ПРИЯТЕЛКА ОТ СТ,ЗАГОРА ГО ПРАВЕХМЕ.АЗ СВАЛИХ 10,А ТЯ,КОЯТО НЯМАШЕ НУЖДА,СВАЛИ 2 КГ!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *