Диетата на доктор Неделя Щонова предизвика фурор!

Доктор Неделя Щонова има невероятна фигура, но тя е постигната благодарение на доста труд, който е постоянен през годините!

Едно от най-красивите медицински лица у нас е определено доктор Неделя Щонова. Като всеки лекар обаче, и тя използва определени здравословни методи, с които поддържа фигурата си прекрасна. В момента хубавицата е прибегнала до диета с банани, чрез която постига страхотни резултати.

Доктор Неделя Щонова всяка сутрин изяжда по един банан и нищо друго, дори кафе не пие. По отношение на обяда няма ограничения, но за вечеря задължително прибягва отново до бананите, като в това отношение хапва по 2 до 3 бр. вечер и нищо друго. Така само с няколко банана дневно Неделя поддържа тялото си в перфектно състояние. Тя прибягвала до диетата 3 пъти годишно, като един цикъл траел 1 месец, научи Doctorbg.net.

Д-р Неделя Щонова знае как се постига перфектната фигура по здравословен начин

Д-р Неделя Щонова знае как се постига перфектната фигура по здравословен начин

Бананите са много полезна храна, понеже съдържат калий, който нормализира сърдечната дейност. Освен това само един изяден банан е в състояние да поддържа кръвното налягане на човек в нормалните стойности за целия ден. Именно затова д-р Неделя Щонова закусва точно с това.

Демир бозан билки за бъбреци

Полза от бананите има и в чисто емоционален аспект. Известно е, че когато настроението на даден човек е по-преповдигнато, той яде далеч по-малки количества храна. Бананът има свойството да вади човек от депресия, тъй като съдържа триптофан, който стимулира хормона на щастието. Този плод регулира и кръвната захар, което също спомага за цялостното здраве на организма.

Доктор Неделя Щонова е известна с нестандартните си методи за лечение, но диетата й със сигурност е сред най-добрите средства в тази насока. Използвайки бананите, тя постига не само поддържане на фигурата си в чудесно състояние, но и стимулиране на имунната система. Здравето на човека се подобрява значително, ако се следва диетата с банани поне месец без почивка.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *