Мощен антибиотик за пречистване на организма (РЕЦЕПТА)

Можете да си направите антибиотик за пречистване на организма, който много бързо ще осъществи истински чудеса с тялото ви!

Не е тайна, че здравият организъм зависи от неговото ежедневно поддържане. Затова много важно е да се приема точният антибиотик за пречистване на организма, който да помогне на човек хем да се изчисти от токсините, хем да не пострада с това имунната му система и здравето му като цяло.

Рецепта:

Слагате в стъклен буркан следните съставки: 1/4 чаша чесън (много ситно наразян), 1/4 чаша лук (много ситно нярязан), 1/4 чаша джинджифил (прясно настърган), 2 бр. люти чушки, 2 с. лъж. куркума на прах и 2 с. лъж. хран (настърган). След това сипвате в буркана 700 мл. ябълков оцет. Оставяте буркана със затворена капачка да престои на тъмно място в рамките на 14 дни. После сместа се прецежда с марля и става готова за приемане. Съхранението й задължително става в хладилник. На ден се взима по 1 ч. лъж., но задължително да не е на гладно.

Направете си сами антибиотик за пречистване на организма

Направете си сами антибиотик за пречистване на организма

Нужна е консултация с лекар преди приемането на този мощен антибиотик за пречистване на организма, тъй като той е много силен и може да бъде трудно усвоен от хората с хронични стомашни проблеми, като тези с язва, запек, гастрит и др.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

„Направих си сместа веднага щом прочетох за нея. Оказва се, че наистина съм носил много токсини в себе си, защото само за няколко дни почувствах видима промяна в себе си. Започнах да бъде пълен с много повече енергия.“ – разкрива потребител на домашния антибиотик.

Вкусът на лечебната напитка е лютив, което я прави опасна и за бременните жени. По принцип за тях е противопоказно да правят резки промени в организма си, когато носят бебе в утробата си. Напитката се пие до свършването й. При проблеми със здравето дозите биха могли да се увеличат до 3-4 ч. лъж. дневно.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *