Трайно сваляне на кръвната захар. Диета. Бира и диабет

Рецепта за трайно сваляне на кръвната захар. Бира и диабет. Допустимо ли е при една диета за нормализиране на показателите?

Повечето хора се нуждаят от сваляне на кръвната захар, особено в България, тъй като тук населението е доста затлъстяло!

Страхотен начин за сваляне на кръвната захар дава резултати до 30 дни и гарантира ефект поне за година напред. Използва се често от диабетици, но и от други хора, желаещи да се предпазят от бъдещи проблеми със здравето.

Рецепта:

Нарязвате 20-сантиметров корен от хрян на малки кубчета, които поставяте в буркан. Предварително хранът се измива, но не се обелва. В буркана добавяте още 9 нязани и обелени скилидки чесън. Накрая заливате с 1 л. бира. Бурканът престоява затворен и на хладно в продължение на 10 дни. След този отразък от време се прецежда внимателно.

Дневната дозировка стартира от 2 чаени лъжици, приемани по една през 12 часа и задължително преди да се яде. Това важи само за първите 2 дни. В следващите 28 се пие по 1 супена лъж. на 8 часа.

Общо лечението продължава 30 дни. Това е времето, в което организмът трябва да постигне трайно сваляне на кръвната захар. Ефектът би трябвало да стои поне до 1 година напред.

„Лекарите сериозно ме предупредиха, че има опасност да получа диабет. Тогава реших, че е време да предприема драстично сваляне на кръвната захар. Намерих домашна рецепта, според която само за месец постигаш траен ефект. И сякаш чудо се случи. От тогава измина година и половина, а оплаквания още нямам.“ – разкрива 42-годишният Ненчо Чиликов.

“Фигурин

Хубаво е след края на 30-дневната процедура човек да се допита до специалист по храненето, който да му изготви програма, ограничаваща храните с изкуствени подсладите. Обикновено диетолозите изготвят специален хранителен режим, който пациентът спазва известно време след прилагането на метода на сваляне на кръвната захар.

Трайно сваляне на кръвната захар може да стане само за 30 дни

Трайно сваляне на кръвната захар може да стане само за 30 дни

„Истината е, че в продължение на месеци ядях за десерт само плодове. Това също ми помогна да запазя нивото на захарта си в рамките на нормалното.“ – споделя още Ненчо.

Още един ценен материал по темата имаме ТУК:

Лесен и изпитан начин да свалим високата кръвна захар завинаги!

Вижте и това видео, много ценни идеи има в него. Ако нещо не ви е ясно, ще научите думите от Гугъл транслейт. Но си заслужава!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *