Правете това само 2 дни през седмицата, за да отслабнете и пречистите тялото си!

Само два дни през седмицата са необходими, за да се почувстваме като преродени!

Разделно хранене, хранене по часове, хранене само през деня или хранене само вечер – съществуват какви ли не видове диети, гарантиращи успешно и бързо отслабване. Повечето от тях обаче не само нямат желания ефект, но и се отразяват зле на организма ни, защото се измъчваме, докато ги спазваме.

Затова днес ви представяме един съвсем простичък и отдавна познат начин, чрез който не само гарантирано ще отслабнете, но и това, което е по-важно от перфектното тяло – ще пречистите организма си от вредните токсини и ще изцерите много от болежките си.

водни дни

Само с два водни дни седмично ще постигнете невероятни резултати

Този уникален метод е пречистването или отслабването чрез т.нар. водни дни. Това са един или най-добре два дни от седмицата, които си избирате вие самите, и през които не приемате никаква твърда храна. Ограничавате се само до прием на поне три литра вода дневно, както и много чайове, фрешове и до две кафета, но всичко това без захар.

Най-добре е ако двата дни не вървят непосредствено един след друг, за да не изгладнеете излишно и след това да изядете целия хладилник. Ако единият воден ден ви е, да речем, в края на седмицата, то добре е вторият да бъде в средата на следващата. И така, по ваш избор.

„Този метод е изключително ценен на Запад, защото – първо с него топите килограмите ефективно и изхвърляте излишната вода от организма си и второ, защото докато го практикувате, спокойно може да си заплюете един ден от седмицата, в който да си хапнете, каквото и колкото ви душа иска“, обясняват специалистите по диетично хранене и начини за отслабване.

“Фигурин

Препоръчително е също през дните, когато сте на въпросния воден режим, да не тренирате усилено, защото липсата на храна ще доведе и до липса на достатъчно енергия за упражненията и само ще се натоварите излишно.

Затова пък спортувайте усилено през всичко останали дни и особено в деня за хапване. Гарантирано само след две седмици ще се удивите от разликата в тялото и общия си тонус.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Правете това само 2 дни през седмицата, за да отслабнете и пречистите тялото си!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *