Лечение с прана: Виж решението на всичките си проблеми!

Лечение с прана е нещо велико, което се прилага с цел повишаване продуктивността на човека! То помага организмът ни да се почувства по-свеж и способен на много повече работа!

Прана е жизнена енергия. Излъчва се от Земята. Слънцето, водопадите, дърветата и е във всичко живо – хора, животни, плодове, зеленчуци, цветя. Преминава в телата и е по-важна за тях от въздуха, храната и водата.

Праната свързва тялото и душата. Тя поддържа невидимото енергийно тяло, както храната – видимото. Това става автоматично – човек не разсъждава как да смели храната или как да доставя енергия на клетките си.

Промените в енергийното тяло се проявяват в центровете му, наречени чакри. Има техники за използване на околната прана, за да не хаби човек собствената си. С тях праната се насочва към органите, които имат нужда от възстановяване.

Молитвата помага за постигане на ефикасно лечение с прана

Молитвата помага за постигане на ефикасно лечение с прана

Лечение с прана е холистичен метод за справяне с неразположения, главоболие, преумора, кръвотечения от носа, болезнена менструация, висока температура, ухапвания и др.

Храни като салати и плодове те карат да се чувстваш лек. Други, като шоколада, те изпълват с щастие. Билките пък лекуват. Месата и сирената те правят тромав, изтощен и ленив. Сънен, отнесен и още по-гладен си след ядене на тестени изделия.

Енергийните стойности на продуктите зависят от обработката и въздействията, на които са били подложени, докато стигнат до трапезата. Праната на един картоф например зависи от емоционалното състояние на този, който го е отгледал, на този, който го е сготвил, и на този, който го яде. Всеки може да промени енергийно продуктите, с които се храни, по здравословен за него начин.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Храната трябва да се готви и консумира само когато човек е в добро настроение. Молитвата за благодарност променя храната, преди да бъде изядена. С молитва и многобройните формули, завещани от Учителя Дънов, може да се промени вкусът на храната, да се подобри усвояването й от тялото, да се елиминират някои вредители и потенциални алергии. Водата пък променя структурата си само с едно „благодаря“. Същото става и с храната. Тя трябва да е чиста на енергийно ниво, както и мястото, където се готви и консумира.

Чистенето може да се прави с музика, мантри, кристали, вентилация. Готвенето да е с минимална термична обработка. Престояло ястие да не се яде. Да се готви само за едно хранене, с пресни и свежи продукти. Салатата пък се почиства енергийно за половин час във вода с морска сол.

Източник: „Живот без рак“


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *