Пречистване на белите дробове – 2 дни, в които се случва чудо (РЕЦЕПТА)

Пречистване на белите дробове е важно условие да се получи добро здраве в човешкия организъм!

Днешният живот на почти всеки човек е пълен с токсини, които той поглъща всеки ден от замърсения въздух. Отделно броят на пушачите в България е огромен, което също застрашава дишането непрестанно, а и крие опасност от рак. Затова човек трябва да се грижи сам за своя организъм и един от най-добрите начини е да си прави пречистване на белите дробове профилактично.

Пречистване на белите дробове може да бъде постигнато само за 2 дни, а резултатите са дълготрайни!

Пречистване на белите дробове може да бъде постигнато само за 2 дни, а резултатите са дълготрайни!

Рецепта: Сложете 20 парченца локум (обикновен, без добавки) в 1 л. вода и оставете да ври. Когато водата се изпари наполовина, поставете 20 ментови бонбони. Ври още 5 мин. и сместа се изважда. Накрая може да се добави индрише (2-3 листенца). Съхраненинието става в хладилник. Пие се три пъти в деня, по 1 суп. л. Обикновено сместа свършва за 2 дни, след което от дробовете вече няма никаква слуз и са напълно чисти.

„Истина е, че цигарите състаряват хората. Не знам дали ги убиват, но им взимат от възрастта. Когато пушех, изглеждах с поне 5 г. по-възрастна. Реших, че няма как да продължавам така. Трябваше да направя нещо, защото още не бях се омъжила, а вече нямах физическите сили за нищо. Хвърлих вината върху пушенето и го спрях. Наложи се да си направя три пъти пречистване на белите дробове в рамките на година. Сега съм чиста, но продължавам да се пречиствам от време на време. Вярвайте ми, само да спреш цигарите не стига, защото околната ни среда е в отвратително състояние. Затова се грижете за себе си, дори и да не се чувствате зле.“ – казва 38-годишната Мариета Иванова от гр. Варна.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Хубаво е пречистване на белите дробове да се осъществява поне веднъж месечно посредством тази рецепта. Само 2 дни от месеца, а здравето става в пъти по-добро.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Пречистване на белите дробове – 2 дни, в които се случва чудо (РЕЦЕПТА)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *