Изпитаната диета на Мария Папазова за трайно и бързо отслабване! (направи фурор в мрежата)

Д-р Мария Папазова разкри как да отслабнем бързо и най-вече трайно за лятото!

Д-р Мария Папазова стана едно от най-популярните лица в страната с ежеседмичната си здравна рубрика в предаването на Гала „На кафе“. Заедно с редицата си съвети за предпазване и лечение на болести, които тя ни предоставя, Мария Папазова разкри и една наистина изпитана диета за трайно и бързо отслабване.

Диетата или по-точно казано хранителният режим на Мария Папазова е сравнително лесен за изпълнение, тъй като не се базира на точно определено меню във всеки един от дните. Подобно нещо доказано отблъсква голяма част от хората, подлагащи се на режим за намаляване на теглото, защото отнема свободата и правото им сами да избират храната в менюто си.

Мария Папазова

Диетата на Мария Папазова гарантира изумителни резултати

Правилата, които съдържа диетата на Мария Папазова, са следните. На първо място трябва да приемаме много вода дневно. Водата трябва да е поне три литра, като към нея категорично не спадат всички видове газирани напитки, сокове или студени чайове – д-р Папазова ги определя като „пълни боклуци“. Кафе, обикновен чай, супи и айран може да консумираме свободно, но водата също е отделно от тях.

“Демир

Мария Папазова съветва при тази диета да увеличим три пъти консумацията на пресни зеленчуци, за сметка на плодовете, които трябва да ограничаваме.

В никакъв случай не бива да приготвяме храната си с маргарин или ленено масло, а само и единствено с пречистено краве масло и зехтин, може и кокосово масло. Консумацията на протеини също се свежда до минимум, като позволеното е един грам протеини на един килограм живо тегло.

Що се отнася до млечните продукти, то Мария Папазова съветва да избягваме сирената и кашкавалите, и особено тези от краве масло. Ако се храним с млечни продукти, то нека те са бъдат с биволски или овчи произход.

Вместо обикновената йодирана сол, използвайте хималайска сол, а вместо захар – истински мед. Вън от менюто ни остават пшеницата и всички тестени изделия, които спокойно можем да заменим с леща, фасул, грах, елда, нахут и други.

И не на последно място трябва да се научим да се движим и да контролираме емоциите си, съветва д-р Мария Папазова, убедена, че здравото и красиво тяло може да бъде постигнато единствено, когато е съчетано със здравето и силата на духа ни.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *