Бабини рецепти за трайно обезкосмяване. Окончателно – с черупки от орехи!

Много хора се тормозят психически заради нежелано окосмяване на определени места. За целта те всеки месец си правят епилация, но съществува такава, която решава проблемите завинаги!

От много години жените се тормозят, когато става дума за косми по тялото. За да бъде привлекателна за мъжа, една дама трябва да поддържа тялото си изрядно, а космите определено правят това начинание доста по-трудно и отнемат от времето на жената. Затова Doctorbg.net ви предлага начин, чрез който веднъж завинаги да си решите проблемите с космите. Става въпрос за епилация в домашни условия.

Рецепта: Счуквате 1 суп. л. черупки от орехи. Към нея прибавяте 1 л. вода и сместа е готова. Тя трябва обаче да престои 12 часа, преди да бъде използвана. След това с помощта на памук намазвате онези части от тялото, които желаете да обезкосмите. Мазането става всяка сутрин и вечер и е добре да се прави поне 6 месеца. Въпреки че ефектът ще си проличи още след първия месец, ако не прилагате рецептата още поне 5 месеца, трудно ще постигнете епилирано тяло до живот.

„Приложих домашната рецепта за епилация и съм много доволна. Аз продължих да се мажа цели 9 месеца, за да съм сигурна, че ефектът ще е траен. Вече 4 месеца след това нямам и косъмче по краката. Супер. Спести ми толкова време и грижи. Сега приятелят ми е повече от доволен.“ – казва 27-годишна варненка.

Въпросната епилация с орехови черупки и вода действа изключително качествено. Тя премахва космите до самия им корен и така тялото става гладко. Разбира се, методът може да бъде използван не само от жените, но и от мъже, които не желаят никога вече да имат косми по гърдите или мишниците например.

Можете да постигнете гладко тяло с епилация в домашни условия

Можете да постигнете гладко тяло с епилация в домашни условия

Сместа може да бъде прилагана даже и за брада по лицето, но това е по-скоро за мъже, които сменят цялостно идентичността си.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Бабини рецепти за трайно обезкосмяване. Окончателно – с черупки от орехи!

  1. и аз не мога да проумея за какви черупки става въпрос?

  2. Обикновени черупки от орехи. Мелиш ги на блендера и от тях взимаш една лъжица. И е слагаш в един литър мода. Да киснат едно денонощие. И сместа е готова. Толкова е елементарно.!

  3. След като се намажат местата с готовата смес,след това измива ли се или така се остава до следващото намазване?

  4. А, бре хора! Какво толкова не можете да разберете???
    Вземат се няколко орехови черупки (без зелената част) – ЧЕРУПКИТЕ! После се СМИЛАТ на машина (блендер или нещо друго). След това се взема 1 СУПЕНА ЛЪЖИЦА и се смесва с около 500 мл ВОДА. Не можете да сложите 1 супена лъжица на 1 литър! Ще се разреди прекалено много и какъв ефект ще очаквате тогава, за Бога?! Сместа ПРЕСТОЯВА така за 12 часа (през нощта или деня – както си искате). После от нея се взема и се нанася чрез памуче, марля или каквото искате върху тялото и се прави превръзка за да ПОСТОИ МАЛКО ТАКА!
    Какво ми е толкова сложно?? Същото се постига и със смес от куркума.
    Да добавя, че има и още по-ефективен метод използван и от индианците и от някои азиатски и близкоизточни народи в древността – използват се яйца от мравки за нанасяне върху проблемните места. Няма да казвам рецептата за да се научите да си потърсите всичко сами в Гугъл и да си размърдате мозъците сами.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *