Изумително: Следвайте само тези 2 стъпки, за да отслабнете! (Димитър Рачков свали 10 килограма)

Доказано и проверено, и от самия Димитър Рачков е, че ако спазвате стриктно тези 2 стъпки, ще отслабнете значително!

Отслабването е труден и дълъг процес, който, за да бъде успешен, на първо място не трябва да вреди на здравето ни. С наближаването на лятото много хора се хвърлят към изтощителни и трудни диети или дори глад, които не само не дават желаните резултати, а носят повече вреди, отколкото ползи за организма ни.

Ефективното и качествено отслабване е напълно възможно и това наскоро доказа и чаровният водещ и актьор Димитър Рачков, който се похвали с цели 10 килограма по-малко от обичайното си тегло. Зрителите забелязаха как Рачков непрестанно повдига свличащите се панталони от кръста му по време на „Като две капки вода“, а той не скри очевидното – вталил се е рязко.

Димитър Рачков

Димитър Рачков постигна удивителни резултати само с тези 2 стъпки

Димитър Рачков сподели и точния начин, по който е отслабнал. Това са двете стъпки, следвани от голямата Лили Иванова вече близо 20 години. А именно – всяка сутрин след ставане от сън трябва да се изпива една голяма чаша с топла вода. Пие се на бавни глътки, а около 40 минути след това не бива да се яде нищо.

“Фигурин

След около час трябва непременно да приемем една лъжичка натурален мед, който в комбинация с топлата вода действа отлично за забързването на метаболизма ни.

Втората стъпка е свързана отново с чаша вода, но този път изпита преди лягане и не топла, а хладка. В последната за деня чаша хладка вода, разтворете сока от един лимон, изпийте течността и си легнете. Това действа като истинско чудо за организма през нощта, признават Лили Иванова и последователят й Димитър Рачков.

Храната, с която актьорът и водещ се храни през целия ден, е такава, каквато му се прииска, а единственото задължително условие е тя да бъде разделена на поне 4 приема и да е в колкото се може по-малко количество.

Методът е простичък и лесен, но затова пък ефективен и наистина полезен за здравето, тъй като не лишава организма ни от нито един витамин или полезни вещества.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *