Живот след смъртта: Доказаха го научно! (Виж сензационното откритие)

Дали съществува живот след смъртта – въпросът, който вълнува хората от хиляди години!

Досега хората на науката се отнасяха с недоверие и дори леко подигравателно към твърдението за живот след смъртта. По-разкрепостените душевно хора вярват в него по принцип, но сега науката откри нещо сензационно, което вече окончателно доказва, че човекът не умира след спиране функционирането на тялото му.

Английски учени установиха, че съзнанието остава будно поне няколко минути след настъпването на клиничната смърт. Цели 4 години лекарите са изследвали над 2 хил. случая на хора със спряло сърце в 15 болници в САЩ, Великобритания и Австралия. Около 40% от оживелите твърдят, че са имали усещания, когато са били в клинична смърт, преди сърцето им да бъде спасено. За останалите се предполага, че не са почувствали нищо заради множеството упойващи вещества и лекарства, с които са били натъпкани.

Живот след смъртта: Бяха доказани със сигурност 3 минути от него!

Живот след смъртта: Бяха доказани със сигурност 3 минути от него!

Най-фрапантният случай е на мъж от Саутхямптън, който след това описал в детайли действията на докторите, докато се опитвали да го спясят. Той усетил как напуска тялото си и застава отстрани, за да гледа.

Демир бозан билки за бъбреци

„Знаем, че мозъкът не е в състояние да работи, когато сърцето спре да бие. Но тук съзнанието на мъжа е имало цели 3 минути без пулс. Обикновено мозъкът изключва около половин минута след сърцето. Затова считаме, че тук говорим за живот след смъртта.

Почти всички от оживелите пациенти са описали подробности, изискващи будно съзнание. На лекарите им направило впечатление, че в повечето случаи имало съвпадения на твърденията. Някои казвали, че чувствали как се издигат, друга част пък твърдели, че започнали да изпитват лекота, трети виждали проблясъци от светлина. Винаги обаче имало по цяла група хора, чиито твърдения съвпадали. Това навело докторите на мисълта, че живот след смъртта действително има.

„За жалост, ние няма как да попитаме починалите пациенти, но това, което разбрахме, е свързано с живот на съзнанието след края на мозъка, което ясно говори за наличие на някакъв живот след смъртта,“ – казва д-р Сам Парния.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *