Супер ефект: Този режим топи до 4 кг, качени по празниците, за 10 дни! (методът на Алекс Раева)

Алекс Раева дълго време имаше проблеми с теглото, но успя да ги реши окончателно!

Празниците са дълго чакано и наистина хубаво нещо, ако не броим отеснелите ни дрехи след тях и ужаса от няколкото качени килограма. Малцина се тези, които умеят да се въздържат от повечко хапване в празничните дни и за които репликата: „Пак се освиних!“ е непозната.

Така е – лошата новина е, че никой не е застрахован от напълняване по празници, но добрата е, че и за това има лек, при това бърз и ефикасен. Разбира се, всеки знае, че гарантирано се отслабва с гладуване в една или друга форма. То обаче е противопоказно за повечето хора, особено за такива с хронични или други заболявания.

Алекс Раева

Този метод е помогнал не само на Алекс Раева, но и на стотици други хора

Затова ви представяме изпитания метод на чаровната певица и водеща Алекс Раева, който от доста време й помага да преодолее някогашния си проблем с теглото, а освен на нея, е помогнал на стотици други мъже и жени.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

С този ефикасен режим на Алекс Раева, по съвет на диетолог, човек спокойно може да свали до 4 килограма, качени по празниците, само за 10 дни. При това, без да гладува. Трябва само да следвате няколко условия.

Първото и задължително нещо, с което трябва да започва всеки ваш ден, са два лимона, изцедени в чаша вода. Водата може да е леко топла като я пиете на малки глътки и бавно. След консумацията на водата с лимоновия сок, не яжте нищо поне час и половина.

Второто условие през тези десет дни е да обядвате и вечеряте само и единствено със салати от свежи зеленчуци, към които може да прибавите малко обезмаслено сирене или извара, до 2 сварени яйца или до 200 грама риба на скара или фурна.

Всякакво друго месо, дори пилешко и пуешко, са напълно забранени, за да се изчисти тялото ни от мазнините, натрупани в солидно количество по празниците. Ако ви се прияде нещо сладко следобед, може да изядете един плод, но без банани и грозде.

Запомнете обаче, че времето между консумацията на плодовете и останалата храна, трябва да е поне три часа. Желаем ви успех ако решите да пробвате режима на Алекс Раева.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *