Новият летен хит: Чаената диета, която топи килограмите като сняг! (удивителен ефект след 7-я ден)

Тази чаена диета се превърна за отрицателно време в хит сред хиляди жени и момичета в Америка!

Ново лято – нов хит в диетите за отслабване. Почти цяла Америка се зарази от уникалната чаена диета, благодарение на която излишните килограми по тялото ни се топят като сняг. Тя вече се радва на страхотни отзиви от хиляди момичета и жени, но не са малко и мъжете, похвалили се с невероятни резултати от нея.

При чаената диета, както сами може да се досетите, залагаме основно на консумацията на чай, но не просто чай, а топъл чай с лимонов сок в него. Задължително е чаят да е само леко топъл, за да не унижощи витамините в лимона. А лимоновият сок задължително е прясно изцеден от истински лимон – всякакви химически варианти на лимонов сок са напълно забранени.

чаена диета

Чаената диета е лесна за изпълнение и същевременно полезна за здравето

Чаената диета се прави в продължение на минимум 15 дни, в които всеки ден трябва да изпиваме по два литра чай с лимонов сок. Заедно с него, разбира се, приемаме и обикновена вода, тъй като течностите спомагат за изхвърлянето на вредните токсини от тялото ни и изгарянето на мазнините.

Демир бозан билки за бъбреци

При чаената диета консумацията на тази напитка трябва да сменя едно от основните хранения през деня като най-ефективно е това да бъде вечерята. Не вечеряйте, а просто пийте чай – резултатът наистина ще ви удиви и то още след първото седемдневие.

Закуската при чаената диета трябва да е достатъчно хранителна и да зарежда тялото с основна част от нужната му за деня енергия. Затова е най-добре тя да е от сварени яйца, шунка, кисело мляко и филийка пълнозърнест хляб, но задължително препечена на тостер.

За обед хапвайте по една голяма салата от сезонни зеленчуци или такива, каквито вие предпочитате, но овкусена само с малко зехтин и оцет, и съвсем малко сол. Към салатата се препоръчват и до 200 грама пилешко, телешко или пуешко месо на грил или фурна. А за вечеря вече знаете менюто – само чай!

С тази диета гарантирано ще намалите размера на обиколките на тялото си за 15 дни, след което трябва да направите почивка от един месец, преди да я приложите отново за допълнителни резултати.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *