Уникална лечебна вода: Всичко лошо у нас изчезва само за ден

Велика лечебна вода води до премахване на лошите помисли и негативизма у човек! Звузи невероятно, но наистина действа, при това за много кратък период от времетраене!

Здравословното състояние на даден човек не е просто плод от неговата физиологическа картина, а включва психика, емоция. Здравето е съвкупност от всичко и затова всичко трябва да върви добре, за да може организмът да функционира също така добре.

За доброто в човека и красотата на неговата душевност спомага специална лечебна вода. Тя се създава в бутилка със сини нюанси, в никакъв случай да не се използват други цветове за бутилката. Най-добре е даже тя да бъде наситено синя. Оставя се пълната бутилка на слънце за 12 часа. Това е достатъчно за създаването на лечебната вода.

Лечебна вода, наричана "синя слънчева вода", прогонва лошото от хората

Лечебна вода, наричана „синя слънчева вода“, прогонва лошото от хората

Пиенето става неограничено. Може да се консумира тази вода, наричана още „синя слънчева“, в изобилие. Това няма да навреди на нито едно сетиво, а напротив. Ще направи от човека по удовлетворен и спокоен, защото отключва хормона на щастието.

“Демир

„Когато изпих първата си доза от водата, не можех да повярвам какъв човек съм. Започнах да говоря с всички, познати или непознати, но най-хубавото беше, че именно така си намерих приятелка. Винаги ме е било срам да заговарям момичета, камо ли да ги каня на среща. С лечебната вода обаче станах много по-уверен в себе си, защото всички лоши помисли изчезнаха. Станах истински щастлив, а жените усещат това и точно такива мъже харесват. Сега я пия няколко пъти в седмицата и съм щастлив постоянно.“ – споделя 25-годишният Майк Хайнен от Дортмунд.

Потребителите на специалната лечебна вода твърдят, че тя започва да действа само след час от нейната консумация. Разбира се, зависи и каква доза си изпил, но при всички случаи до 12 часа след пиенето човек вече е напълно щастлив и доволен от живота.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

12 коментара по “Уникална лечебна вода: Всичко лошо у нас изчезва само за ден

  1. Сини стъклени бутилки има в м-н Джъмбо. Това е една от известните и работещи техники на Хоопонопоно. Благодаря 🙂

  2. ооо ще опитам, със сигурност поне няма да навреди
    очаквам позитивизъм!!!

  3. Синята слънчева вода се препоръчва от хавайският кахуна Хю Лен , не е нещо ново .

  4. Опитайте,водата става сладка и вкусна и наистина е много приятна и ти става леко

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *