Чудна рецепта против артрит и рак!

Чудна рецепта против артрит и рак!
4.2 (84%) 5 votes

Един от вариантите за добро здраве е рецепта против артрит и рак! Това е един добър изход от болестите!

Както ракът, така и артритът са болести, които възникват въз основа на възпаление. Куркумата е най-мощният антиоксидант, който предотвратява наличието на киселинна среда в стомаха. Антиоксидантите по принцип са молекули, които „улавят“ опасните свободни радикали в организма, след което ги неутрализират. Антиоксидантите често се дават като добавка към химиотерапията. Те пречат при развитието на рак, даже и да се приемат в малки количества чрез храната.

Рецепта против артрит и рак прави чудеса

Рецепта против артрит и рак прави чудеса

Куркумата е особено ефикасна срещу тумори. Най-добре действа в съчетание със зехтин и черен пипер. Получава се синергичен ефект – всяка съставка усилва действието на друга и резултатът е по-голям от простия сбор от въздействието на трите. За целта има специална рецепта против артрит и рак, пише печатното издание „Живот без рак“.

Едва 5% от състава на куркумата преминава през стените на тънките черва. Заедно с черния пипер обаче абсорбцията на куркума в организма нараства с близо 2000 пъти. Куркумата се използва в индийската кухня от над 2 хил. години. За цялото това време е доказана неината безвредност и ефективните й лечебни свойства посредством черен пипер.

Рецепта: Смесвате 1 ч. лъж. куркума на прах, 1 ч. лъж. екстра върджин и 1/2 ч. лъж. черен пипер на прах. Консумира се по 1 ч. л. дневно, но е възможно и повече.

Редовната употреба на тази рецепта води до решаване проблемите с артрита до няколко месеца от започването на лечението, научи Doctorbg.net. Постепенно възпалението започва да изчезва, което се отразява и на външните белези. Сместа се ползва и срещу рак. Тя може да доведе до предотвратяване появата на най-тежкото заболяване в Европа.

„Рецептата я научих от своята баба, която никога не е посещавала болница. Лекуваше се от всичко у дома и имаше страхотно здраве.“ – казва 35-годишната Марая от Сливен.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Чудна рецепта против артрит и рак!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *