Невероятни отзиви: Чудото за отслабване на Петя Раева се превърна в сензация! (ето и състава му)

Бившата депутатка Петя Раева отслабна с над 30 килограма и успя вече няколко години да задържи постигнатото с тези съставки!

В истински хит се превърна т.нар. чудо на Петя Раева, определено като такова от вече стотици отслабващи из цялата страна. Припомняме, че самата бивша депутатка успя да отслабне с рекордните над 30 килограма. За още по-голяма изненада тя направи и най-сложното след това – успя да задържи постигнатото до днес.

Тъкмо желанието и волята й да отслабне, но не посредством глад, а наистина здравословно и ефективно, накара Петя Раева да разкрие тайната на успеха си и да сподели с отслабващите българи вълшебните съставки, без чиято помощ резултатът щеше да е далеч по-скромен.

Петя Раева

Фармацевти шашнати от броя на положителните отзиви на клиенти в аптеките

„По времето, когато започнах да свалям упорито килограми, приемах точно тези съставки, но отделно една от друга. А това ми излизаше доста скъпо и най-вече трудоемко. Затова реших с помощта на лекари специалисти да ги обединим в едно цяло“, разкрива Петя Раева.

Съставките, в чиято ефективност за отслабване тя се кълне, са зелен чай, зелено кафе, горчив портокал, малинови кетони, екстракт от люта чушка, хром пиколинат и още няколко, благодарение на които излишните килограми при нея се стопили двойно по-бързо от очакваното.

“Фигурин

„Разбира се, не си мислете, че това е някакво чудо или магия. Това е просто добавка, която наистина действа, но само ако се придържаме и към правилното хранене. Няма как да очакваш да отслабнеш, като приемаш каквото и да било, но след това погълнеш целия хладилник. Правилното хранене е особено важно, както и стремежът към повече движение“, обяснява Петя Раева.

Екс народната представителка разкрива, че самата тя вече няколко години се придържа към правилата на разделното хранене, но не драстичното, а в по-леката му форма. Просто между консумацията на различните видове храни трябва да има интервал от задължителните 4 часа. Не забравяйте да пиете и много вода, поне по 2 литра на ден, препоръчва Петя Раева.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *