Ани Салич ползва страхотно лекарство срещу рак, което ще я държи жива още 50 години

Лекарство срещу рак – не е задължително да си болен, за да го използваш! Ани Салич го доказа!

Ани Салич е от онези хора, които не вярват на случайността и обичат да се застраховат. Именно затова журналистката вече взима редовно чудно лекарство срещу рак, макар да не е болна. Става въпрос за плода малина. Ани го взимала под всякаква форма, но най-вече в пресен вид. Тя се събуждала и още преди кафето хапвала цяла купичка малини. По принцип си ги набавяла от домашното лозе на баща си, но когато нямала време от работа, купувала и от магазина, научи Doctorbg.net.

Тайната на Ани Салич за дълголетие се състои в уникално лекарство срещу рак

Тайната на Ани Салич за дълголетие се състои в уникално лекарство срещу рак

„Малината е най-мощният лек срещу коварни болести. Ето защо го взимам редовно от година насам и се усещам физически много по-добре в сравнение с преди. Прочетох за малината в една книга и от тогава съм й най-големият фен. Трябва да се мисли за старините. Сега може да не съм болна, но не се знае какво ще стане утре. Затова още сега предотвратявам появата на ракови клетки в бъдеще.“ – казва Ани Салич.

Телевизионната водеща обаче знае много добре, че само с малина може да се забави ракът, но ако се яде нездравословно, той рано или късно ще се появи. Затова Ани се храни изключително полезно, като така поддържа и фигурата си. Освен малини, сутрин изяждала по 2 банана и нищо друго. След работа, тъй като тя приключва на обяд, Салич похапвала само риба с някаква салата. Вечер журналистката ядяла още към 18 ч., понеже си лягала едва около 21 ч.

“Демир

„Иска ми се да живея още много. Никой не е казал, че едно природно лекарство срещу рак трябва да се взима само от болни. С малината ще се радвам да чукна 100 години.“ – споделя с усмивка чаровната 45-годишна тв водеща Ани Салич.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Ани Салич ползва страхотно лекарство срещу рак, което ще я държи жива още 50 години

  1. да, и 100 ще я държи. пълни глупости. нали говореше, че имала рак на гърдата, ама ходила някъде и дала на драга ръка 40 000 евро. а може би и 4 евро не е дала, ама им правеше реклама. от много малини човек може да припадне. по-кротко с малинките.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *