Експресен лек при сърцебиене

Този лек при сърцебиене е изпитан през годините

Онези от вас, които страдат от сърцебиене, са наясно колко е неприятно усещането. Предлагаме ви експресен лек при сърцебиене, който ще ви отърве от проблема на мига.

Сърцебиенето се появява като отговор на сърцето при стрес, хормонални смущения или напрежение.
Реакцията на сърцето ни при гореизброените моменти се изразява в сърцебиене, което усещаме като учестен пулс или треперене.
Може да бъде усетено и като периодична болка в областта на гърдите или гръдния кош.

Този лек при сърцебиене е изпитан през годините

Този лек при сърцебиене е изпитан през годините

Този експресен лек при сърцебиене, е изпитан във времето цяр от природната аптека.
Експресният лек при сърцебиене съдържа анасон и кориандър.
За да си го приготвите смелете равни части семена от кориандър и анасон. Добавете и същото количество кафява захар. Приемайте от лечебната смес по 1 щипка при необходимост (при появата на сърцебиене).

“Фигурин

Можете да си приготвите и друг лек при сърцебиене като залеете с 1 ч.ч. вода пет грама семена от анасон, 11 стафиди и 3 гр. кориандър.
Оставете сместа да покисне една нощ, след което на сутринта прецедете и изпийте получената настойка наведнъж.

Най-експресния лек при сърцебиене е да захапете леко нокътното легло на кутрето на лявата си ръка.
Това средство за избавяне от проблема е препоръчано от китайската медицина и е най-ефикасният и бърз метод да прекратяване на тахикардията.
Всеизвестен е фактът, че върху краищата на пръстите на краката и ръцете, както и от двете страни на нокътните легла, са разположени множество точки за „бърза помощ”.

Те имат вълшебна сила дори при колапс. Ако страдате от ниско кръвно налягане, неоросяване на крайниците и атеросклероза, също можете да се доверите на този ефикасен метод.

Глогът също подобрява сърдечната дейност като разширява кръвоносните съдове и по този начин намалява леко кръвното налягане.
Чаят от глог е еднакво ефикасен както за нормализиране на сърдечния ритъм, така и за понижаване на високото кръвно налягане.

Можете да си приготвите глогова тинктура, която е изключително ефикасна при коронарна болест на сърцето.
Необходима ви е ? ч.ч. водка или ракия, с която да залеете 10 гр. сушени плодове от глог.
Затворете съда и го оставете да престои десет дни на хладно и тъмно място. Прецедете тинктурата и приемайте три пъти дневно по 30 капки разредени в малко вода.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Експресен лек при сърцебиене

  1. В днешно време все по чест симптом и при младите е да получават сърцебиене, което малко или много вреди на нормалните ежедневни задължения, които се крият. Най важното е да се чувстваш здрав, ако това е само сън, то е важно да се подложим на изследвания и да е установи проблема.Статията ви е страхотна и се радвам, че ни пишете и показвате този супер клип.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *