Разкритие: Ето я диетата на Преслава, която премахна 20 кг. от нея!

Преслава смъкна 20 кг. само за година, а главният й помощник за това е специална диета!

Със сигурност попфолк феновете на Преслава помнят добре, че певицата беше закръглена и доста пухкава преди време. С годините тя успяваше да се вталява все повече, но от година и половина е истинска „клечка“, понеже за това време смъкна не няколко, а цели 20 кг.

Преслава сега е невероятно слаба жена, но на особено висока цена

Преслава сега е невероятно слаба жена, но на особено висока цена

Тайната на Преслава се състои в оскъдното хранене, научи Doctorbg.net. В тази диета присъстват само 5 неща. Това са: маруля, домати, репички, краставици и вода. Наистина изглежда абсурдно малко, но фолк дивата закусвала и обядвала само със салати от тези зеленчуци, а нощем пиела само по много вода – около 3 л.

Певицата спазвала този хранителен режим докато издържи. Обикновено това било 2 седмици, след което се поддавала на малко по-калорични храни, но не много. За тези 2 седмици тя сваляла по 5 кг. После връщала част от теглото си, но тъй като повтаряла процедурата всеки месец, теглото й успяло да достигне и да се задържи на цифрата 45, което е с 20 кг. по-малко от преди началото на диетата.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

В момента Преслава била още по-вманиачена, понеже идва лятото. Затова често тя даже не закусвала, а просто хапвала салата за обяд и това е. Феновете й не са доволни от този факт, защото си искат старата Преси, но фолк дивата няма намерение да надебелява отново.

„Истината е, че преди не можех да се понасям. Въпреки че бях на върха и печелех награда след награда, някак не бях доволна от себе си, защото като се погледнех в огледалото, оставах разочарована. След старта на диетата обаче се чувствам толкова по-добре, сякаш хормонът на щастието изведнъж ме връхлетя. Наистина е прекалено хубаво и понякога се чудя дали е истина. После се оглеждам и оставам в екстаз от видяното.“ – казва Преслава.

Отслабнете 2 пъти по-бързо с изумителната диета с царевица!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *