Минус 2 размера на дрехите за 15 дни БЕЗ ДИЕТА! (виж метода за най-успешното отслабване)

Този метод за отслабване е един от най-успешните, че дори и най-успешният досега! Изпитан от Божана Филипова!

С два размера на дрехите по-малко и то само за 15 дни – да, това не е илюзия, а самата реалност. Методът е изпитан от самата журналистка Божана Филипова още след раждането на детето й, а оттогава тя го практикува всяка година, предимно след зимния сезон. Най-доброто при този начин на отслабване е, че не е свързан с прословутите диети, повечето от които дават само временни резултати и гарантиран йо-йо ефект.

отслабване

Божана Филипова отслабна така след раждането на детето си и го спазва вече години наред

За да се получи наистина качествено и сравнително бързо отслабване по метода на Божана Филипова, то трябва да спазваме няколко задължителни правила. Знайте, че точно дневно меню тук няма. Храните се така, както ви харесва, но:

Първо – тотално забравяте за сладкишите, шоколадите и всичко, съдържащо захар, при това още от понеделник. Стремете се да не хапвате нищо сладко чак до края на седмицата, а ако силно ви се прияде, вземете лъжичка натурален мед или плод.

Второ – изключвате от менюто си всички тестени храни и такива, съдържащи бяло брашно. Пърженото го игронирате тотално.

Трето – менюто ви през следващите 6 дни трябва да се състои единствено от зеленчуци, много протеин и значително по-малко въглехидрати като картофи например. Стремете се да се храните по един и същи начин в конкретния ден.

“Демир

Например – ако днес ядете салати с пилешко месо, останете на тях, както на обед, така и вечерта. На следващия ден сменете месото с малко сирене или кашкавал, на по-следващия салати и риба или салати с варени яйца. Така спазвате и правилата за разделно хранене, чиито ефект е световно признат относно отслабването.

Четвърто – консумирайте много вода, поне 2,5-3 литра през целия ден, която пийте често и на малки глътки.

Пето – Отделяйте поне половин час всеки ден за движение и спорт. Вървете бързо пеша, бягайте, плувайте или използвайте уредите у дома си, ако имате такива на разположение.

Шесто – последният ден от седмицата ви е ден за празнуване, пък макар и да се нарича „мръсен ден“. Защото тогава ви е позволено да си хапнете всичко, дори пица или торта, но разбира се, в сравнително по-скромно количество. В този ден обаче, опитайте да увеличите времето за спорт поне с 15-20 минути.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *