Фурор: Сместа за отслабване на Калина Крумова тотален хит! (дами се хвалят с резултати в мрежата)

Сместа на бившата водеща и депутат Калина Крумова предизвика фурор сред жените в интернет!

След невиждания интерес, който предизвика диетата на бизнесдамата Ваня Червенкова, бившата водеща и депутат Калина Крумова се превърна в истински хит със своята смес за отслабване. Само за няколко седмици отзивите на десетки дами заляха мрежата, а потребителките се хвалят с чудните резултати, които са постигнали.

Всъщност методът на Калина Крумова е познат отдавна, но във въпросната смес има прибавена още една съставка. Става дума за екстракта от люта чушка, чието съдържание на веществото капсаицин действа чудотворно за свалянето на излишните килограми.

Калина Крумова

Сместа, която използва Калина Крумова се превърна в любима на много отслабващи дами, а и господа

Към лютата чушка – чили обаче специалисти съветват да се добави и малко сок от грейпфрут, за да се утрои действието и ефекта от сместа. „Невероятен ефект. За една седмица свалих 3 килограма, при това, без да гладувам. Аз обаче взимам тази смес на таблетки, но може и да се приема натурално. Тогава обаче резултатите ще дойдат малко по-бавно“, пише потребителка във Фейсбук.

А друга дама възторжено споделя, че е пробвала какво ли не, но ефектът от лютите чушки и горчивия портокал не може да сравни с нищо – кантарът отчел цели 6 килограма надолу за две седмици, но през това време тя заложила и на разделно хранене с малко спорт.

„Ако човек не иска да купува хранителни добавки или им няма вяра, може сам да си прави същата смес като пасира няколко люти чушки и добави към тях сокът от 1-2 грейпфрута. Всичко това, разбира се, се разрежда с около половин литър вода и се приема два пъти дневно по 250 грама след всяко от основните хранения. Няма такова чудо“, обяснява позната на хубавицата Калина Крумова, която заложила на вълшебната смес и успяла да се спаси от няколкото излишни килограма до почивката си на морето.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Сместа от лютите чушки и горчивия портокал или сок от грейпфрут е призната отдавна и в световен план, където диетолози и експерти от няколко държави дадоха неимоверно добри отзиви и научно обяснение на това „чудо“. Което само по себе си не е чудо, а природно средство, доскоро обаче непознато за широката общественост.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *