Супер рецепта за напитка срещу рак!

Напитка срещу рак е в състояние да предпази човека от болестта

Последните проучвания посочват колко е съществена ролята на портокалите в битката с рака. Учените са на мнение, че ежедневната употреба на този цитрусов плод предотвратява появата на болестта с близо 50%, спира растежа на туморите и прави имунната система много по-силна. Има начин, с който всеки човек би могъл да се възползва от супер полезните свойства на портокала. Това става с уникална напитка срещу рак, която съдържа комбинация от портокал, червено зеле и цвекло.

Напитка срещу рак предотвратява появата на коварната болест

Напитка срещу рак предотвратява появата на коварната болест

Рецепта и начин на приготвяне: Нарязва се 1/4 червено зеле и се изсипва в блендер. Изстискват се 3 ч. ч. сок от цвекло, както и 6 портокала. Соковете се добавят към нарязоното зеле и се бърква до появата на хомогенна смес.

Тази напитка срещу рак трябва да се приема през целия ден, но преди ядене. Най-лесно е да се раздели на три и така да се консумира на дози. Пие се поне седмица. За всеки ден е необходима нова напитка, която да се изпива в рамките на около 24 часа, научи Doctorbg.net.

За по-успешни резултати е хубаво да се прави поне веднъж месечно пречистване на организма. Нека то не бъде по време на консумацията на специалната напитка срещу рак, за да не наруши баланса в имеунната система. Това пречистване става най-добре с помощта на диета, която включва отстраняването от хранителното меню на месо, брашно, млечни продукти и преработени храни.

“Фигурин

„По принцип често си служа с методите на алтернативната медицина. Напитка срещу рак е добър начин човек да не се разболее от въпросното заболяване. Служи при рак от почти всеки тип, тъй като усилва имунитета. Все пак е нужно да се уточни, че тази напитка не води до излекуване на вече съществуващ рак, а до предпазване от поява на такъв, както и до спирането на неговото разрастване.“ – казва лекар, практикуващ народна медицина, който пожела да остане анонимен.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *