Страхотен лек срещу рак: Виж рецептата, която удължава живота!

Лек срещу рак може да бъде направен от всекиго у дома!

Лекарите винаги съветват да се храним пълноценно, защото това спира болестите. Под „пълноценно“ обаче се разбира зеленчуци, плодове, истинско месо и натурални продукти. В наши дни обаче това е почти невъзможно, защото хората купуват наготово от магазина, където всички продукти са с някакви консерванти, които ги развалят. Затова ви предлагаме лек срещу рак, с който могат да се постигнат чудеса, ако се изпълни с точност рецептата.

Мощен лек срещу рак може да се направи и у дома с природни средства

Мощен лек срещу рак може да се направи и у дома с природни средства

Измиват се шепа листа от глухарче, след което се заливат с хладка солена вода и така престояват 30 мин. Листата се нарязват на много ситно. Прибавят се 3-4 стръка свеж магданоз, 3-4 стръка копър, 1 стрък пресен лук, 3-4 маслини, 1 стрък пресен чесън (по желание) и малко зехтин.

По принцип глухарчето е лек срещу рак. Най-често се използва чай от глухарче, който става с 2 ч. л. корени от растението в 300 мл. вода. Салата от глухарче обаче също е страхотен природен лек, който помага за предотвратяването на болестта. Може да се ползва и при наличие вече на рак, но тогава ще трябва да се приложат и медикаменти, предписани от лекар.

Демир бозан билки за бъбреци

Тайната на глухарчето е, че то убива само раковите клетки, докато химиотерапията съсипва всички. След приема на глухарче заразените клетки започват да се разпадат за 48 часа и за това време нито една здрава клетка не се разболява.

Едно от чудесата, постигнати с глухарче, е на 72-годишен американец, който за 3 години не успял да оздравее с различни медикаменти, но дни преди да почине започнал да пие отвара от глухарче и след 4 месеца вече бил изцяло здрав.

Салатата от глухарче има сходен ефект, но трябва да се приема по-често. Препоръчително е да се яде по два пъти дневно в продължение на поне 6 месеца, при тежки случаи може и повече.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *