14-дневният режим на Петя Дикова хит сред абитуриентите! (твърдо сваля от 4 до 6 кг)

Режимът на Петя Дикова се прочу сред тазгодишните абитуриенти, защото ефектът му е смайващ!

Супер ефективен 14-дневен режим стана хит сред абитуриентите тази година, тъй като с него твърдо се свалят от 4 до 6 килограма за две седмици – идеални за бързо влизане във форма преди бала или друго важно събитие.

Въпросният режим или начин на хранене се използва от близо година от щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя Дикова (Пипи), а промяната в младата и очарователна водеща е очевидна за всички зрители на Би Ти Ви. От сладкото, но пухкаво момиче наскоро, днес Петя Дикова се радва на фина и наистина изваяна снага.

Петя Дикова

Пухкавата Петя Дикова се превърна в статуетка, а режимът й запали абитуриентките

Тайната на режима й е простичка, но много ефективна. А именно – към разделното си хранене, защото Петя Дикова се стреми да се храни разделно през въпросните 14 дни, към храната по няколко пъти на ден се прибавя лютиво къри или екстракт от люта чушка. Капсаицинът в тях е буквален убиец на мазнините и вредните въглехидрати, а спомага значително и за забързването на метаболизма.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Освен кърито или лютата чушка, Петя Дикова се храни цяла седмица предимно със зеленчуци – колкото може повече и в сурово състояние, и риба или морски деликатеси. Месо, при това само пилешко или крехко телешко, си позволява два пъти на седем дни. Плодовете също са доста ограничени – разрешени са само ягоди и ябълки.

Задължително условие при 14-дневния хитов режим е пиенето на възможно по-голямо количество вода. То засилва метаболизма и спомага за изхвърлянето на токсините и вредните вещества от организма. Позволена е консумацията на всички видове чай, но без захар като препоръчителна е употребата на зелен чай поне три пъти дневно, преди всяко хранене.

Същото това меню, ако можем да го наречем така, важи и за втората седмица от режима, а хапването на сладкиши, сладолед, бисквити и прочие, просто го забравяте – ако искате отново да се пъхнете в отеснелите дънки, разбира се.

На пръв поглед този режим е наистина лесен и много полезен като цяло, но за да има доказания върху Петя Дикова успех, трябва да се спазва точно.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *