Фурор в отслабването: Методът на Лидия Ковачева смъква всичко излишно за 20 дни

Методът на Лидия Ковачева завладя милиони закръглени хора в България

Невероятно, но има голям ефект! Така може да се определи методът на Лидия Ковачева, наречен „лечебен глад“. Той се състои в 20 дни прием на 800 гр. плодове и билков чай. Чаят може да бъде леко овкусен с лимон и мед, но плодовете не бива да превишават грамажа, който е общо за целия ден. Приемането става на всеки 2 часа, като се редуват плодовете и билковият чай. Всичко друго се изключва от менюто за 20 дни.

Методът на Лидия Ковачева пожъна много успехи в отслабването

Методът на Лидия Ковачева пожъна много успехи в отслабването

„В началото смятах, че методът на Лидия Ковачева ще ми навреди, защото бях чувала, че гладуването води до доста здравни проблеми. Когато започнах „лечебния глад“ обаче, изведнъж започнах да се чувствам по коренно различен и много приятен начин. Още след 3-тия ден усетих пречистване на целия си организъм.“ – казва Павлета от гр. Карнобат.

Лидия Ковачева измисля метода, но д-р Емилова е тази, която го разпространява сред населението. Тя твърди, че още след 2-рия ден ханшът и талията вече изглеждат по-слаби, а след 8-мия се усеща пречистване на вътрешните органи. Кръвоносната система се отпушва, бъбреците бързо се изчистват и изчезват налепите по далака и дебелото черво. След 15-тия ден вече се усеща подобрение и в зрението и слуха.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Заради всички тези ползи, се счита, че методът на Лидия Ковачева води не само до бързо отслабване, но и до излекуване на някои болести. Невероятното е, че чрез „лечебния глад“ се разграждат вредните тъкани, но в същото време се изграждат нови, здрави клетки. По този начин само болните и задръстени от токсини места изчезват.

„Хубаво е след 20-тия ден да не се преминава към стария начин на хранене, а да се предприеме захранване. Това значи, че в рамките на следващите 20 дни трябва да се яде доста леко и ако е възможно, да не се употребяват месо, алкохол и цигари.“ – казва д-р Емилова.

Методът може да се употребява до 4 пъти годишно, научи Doctorbg.net.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *