Напитка за отслабване, която прави човешкия мозък като нов! (РЕЦЕПТА)

Невероятен ефект на напитка за отслабване – освен че топи килограми, подобрява функциите на мозъка!

Съществуват много диети за отслабване, но малко са тези, чрез които се постига и усилване на мозъчната дейност. Има начин това да се промени, ако се консумира специална напитка за отслабване, която влияе невероятно на кръвонсоните съдове и пречиства кръвта и целия организъм.

Правете си често напитка за отслабване и мозъкът ви ще бъде постоянно нащрек

Правете си често напитка за отслабване и мозъкът ви ще бъде постоянно нащрек

Рецепта: Смесват се в блендер сок от грейпфрут (1 чаена чаша), ябълков оцет (2 суп. лъж.) и мед (1 ч. л.). Всичко се бърка добре до съставянето на хомогенна смес. Пие се наведнъж във всеки един ден преди обяда и вечерята в продължение на седмица. После се прави една пауза от 7 дни и пак се повтаря всичко.

„Истина е, отслабнах с близо 18 кг. чрез тази напитка за отслабване. Един приятел я правеше със сок от портокал, защото грейпфрутът не му понасяше особено. Пак обаче имаше ефект.“ – категоричен е 55-годишният Малин от гр. Априлци.

Всъщност по този начин не се постига само отслабване, но и подобряване функциите на мозъка. Така се освежава умствената дейност и паметта става много по-силна и добра. Помага и на зрението, което става доста по-ясно.

Едно от постиженията на доста жени, консумирали напитката за отслабване, е свалянето на 1 см. от талията дневно. Това е наистина сериозна заслуга на сместа, понеже при нормалните диети сантиметър се сваля с дни.

“Фигурин

„Като ученичка имах комплекси, че не съм достатъчно красива, защото бях много пухкава. Бедрата ми бяха доста заоблени и макар всички да твърдяха, че не съм дебела, аз се чувствах точно така. Затова съм толкова благодарна на напитката, която ме накараха да опитам. В началото я мислех за поредния мираж в битката с  наднорменото тегло, но днес съм само 48 кг. при ръст от 168 см., което е перфектно за 22-годишна жена, нали?!“ – споделя Мирела Костадинова от гр. Добрич.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *