Чудо: Тя сякаш никога не е раждала (Виж смайващата диета на Саманта Буш!)

Уникална диета, спазвана от Саманта Буш, разтърси света!

Невероятно е, но не винаги една жена напълнява по време на бременност. Възможно е коремът й да се уголеми точно толкова, колкото е бебето, което носи, и след раждането отново да бъде като преди. Това доказа американката Саманта Буш, която с помощта на смайваща диета отново е привлекателна млада дама, въпреки че роди преди дни, узна Doctorbg.net.

Саманта Буш направи смайваща диета и затова изглежда така, въпреки че роди скоро

Саманта Буш направи смайваща диета и затова изглежда така, въпреки че роди скоро

Диетата на родилката се състои в здравословното хранене, съчетано с много упражнения във фитнеса. По време на всичките 9 месеца тя е закусвала единствено жълт чай и моркови. Известно е, че този вид чай е изключително полезен за човешкото здраве, а освен това води и до отслабване. На обяд Саманта отново е пиела от чая, похапвайки още кофичка кисело мляко и някакъв вид риба. За вечеря само салата (без значение каква) и бутче пилешко.

„Бях 50 г. при ръст 170 см. Винаги съм минавала за привлекателна жена и затова се страхувах да не загубя красотата си след раждането. Реших, че трябва да остана хубава. Подложих се на специален режим по време на бременността и не съжалявам, защото днес съм отново красива.“ – споделя Саманта Буш.

Много от близките на хубавицата обаче не са приели нейната диета за правилна постъпка точно в този момент, защото са се притеснявали да не навреди на бебето. Те считали, че една бременна жена не трябва да се подлага на физически натоварвания, а Буш е била през ден във фитнеса. Освен това жълтият чай съдържа кофеин, който е вреден за плода, но Саманта твърди, че в малки количества няма проблем.

“Демир

„Консултирах се с диетолог и той ми каза, че жълтият чай не е като кафето. Трябва да изпиеш поне литър, за да усетиш кофеина. А аз пиех само по 2 чаши дневно. Сега момченцето ми е здраво и това е важното.“ – казва още Саманта Буш.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *