Стряскащо: Хитовата диета на Ваня Червенкова с обратен ефект! (виж какви отражения дава)

Диетата на Ваня Червенкова се превърна в най-коментираната и следвана диета у нас, но се оказа, че дава сериозни отражения!

Преди няколко месеца бизнесдамата Ваня Червенкова сподели своята лична диета, с която е свалила повече от 10 килограма и то за кратко време. Никога преди не е имало такъв отзвук в държавата и толкова последователи, които се втурнаха да следват съветите стъпка по стъпка.

Оказа се обаче, че доста от жените, спазващи диетата на Ваня Червенкова, са не само разочаровани, но и уплашени. Защото тя е дала обратен ефект върху тях.

диетата на Ваня Червенкова

Диетата на Ваня Червенкова се оказа с обратен ефект за редица дами. А при вас как е?

Най-честите странични ефекти, които дамите споделят са – странно качване на нови килограми, йо-йо ефект и проблеми с метаболизма. Оказва се, че жени, които са успели да се вталят с един килограм за седмица, на следващата си го връщат обратно. А други споделят, че са увеличили теглото си с два килограма за сметка на сваленото кило.

„Запекох се. Не знам дали е от диетата на Ваня Червенкова, но трудностите ми с изхождането се появиха на третия ден, откакто я спазвах. И разбира се, че щом имам проблеми с метаболизма, ще се чувствам подута, защото започнах да задържам и вода. Хвана ме страх и се отказах от режима“, споделя Катя Спасова от Бургас.

Демир бозан билки за бъбреци

Припомняме, че диетата на Ваня Червенкова се базира на разделното хранене, но при класическото разделно хранене менюто, което консумираме всеки ден, е далеч по-богато на витамини, минерали и други полезни вещества.

Докато при диетата на Ваня Червенкова трябва да се храним само с една храна в продължение на два дни – два дни картофи, после два дни пиле, следвани от два дни салати, после два дни риба, предпоследно два дни плодове и накрая два дни кисело мляко. Това са общо 12 дни, които след това следва да се повторят.

Пита се обаче дали това еднообразие вместо да помага, действително не вреди на организма?! Защото, не забравяйте, че всеки организъм е различен и това, че едно нещо действа положително при един човек, съвсем не значи, че може да е вредно или дори пагубно за друг!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *